Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Χτύπησε «κόκκινο» το στοίχημα

Συναγερμό στα γραφεία στοιχημάτων της Αγγλίας και της Σκωτίας σήμαναν τα ασυνήθιστα μεγάλα ποσά που τοποθετήθηκαν στην αποβολή ποδοσφαιριστή στην αναμέτρηση της Μάδεργουελ με τη Χαρτς (1-2) την Τρίτη για το σκωτσέζικο πρωτάθλημα.

Ένας μπουκμέικερ πρόσφερε 8/1 για να αντικρίσει οποιοσδήποτε παίκτης από τις δύο ομάδες την κόκκινη κάρτα και παρατηρήθηκε πως παίχτηκαν μεγάλα ποσά. Ειδικότερα, στην ευρύτερη περιοχή του Λίβερπουλ υπήρξαν πολλά πονταρίσματα μεταξύ 200 και 500 λιρών.

Τυχαίο ή όχι, ο Στιβ Τζένινγκς των γηπεδούχων αποβλήθηκε στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης για υβριστική συμπεριφορά και πλήρωσε όσους είχαν επιλέξει να ποντάρουν στο συγκεκριμένο στοίχημα. Ο 26χρονος άσος, που είδε δεχτεί κίτρινη κάρτα νωρίτερα στον αγώνα, διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή για το μη καταλογισμό πέναλτι και τον έπιασε από το χέρι, με συνέπεια να αποβληθεί.

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Σκωτίας ανακοίνωσε ότι έχει ήδη ενημερωθεί για το θέμα από την ένωση των Βρετανών μπουκμέικερς και συνεργάζεται με τη σκωτσέζικη Premier League για τη διαλεύκανση της περίεργης υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: