Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Νεαρός παίκτης αυτοκτόνησε λόγω απιστίας της αρραβωνιαστικιάς του με τον αδερφό του Τέρι!

Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε ο 24χρονος τερματοφύλακας της Ράσντεν Ντάιαμοντ, Ντέιλ Ρόμπερτς, με τον βρετανικό Τύπο να αναφέρει πως αυτοκτόνησε, λόγω ερωτικής απογοήτευσης!
Οι αστυνομικές Αρχές δεν αποκάλυψαν πώς πέθανε, όμως υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν ύποπτες συνθήκες για τον θάνατό του, ενώ εκκρεμεί η έκθεση του ιατροδικαστή.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί σοκ είναι η αποκάλυψη ότι ο νεαρός άσος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του μόλις έμαθε ότι η αρραβωνιαστικιά του, Λίντσεϊ Κόουαν είχε παράνομη σχέση με τον αδερφό του Τζον Τέρι, Πολ Τέρι.

«Η αγάπη της ζωής μου»

«Αισθανόταν ντροπή και ήταν στα πρόθυρα της κατάθλιψης. Αισθανόταν ότι είχε χάσει τα πάντα και ότι η Λίντσεϊ τον έκανε να μοιάζει σαν ηλίθιος», τόνισε φίλος του Ντέιλ Ρόμπερτς, ενώ η ίδια η κοπέλα του τόνισε: «Ο Ντέιλ ήταν η αγάπη της ζωής μου. Δεν θα ξεπεράσω ποτέ τον θάνατό του».

Κάτι συμβαίνει με την οικογένεια...

Αξίζει να σημειώσουμε ότι και ο Τζον Τέρι είχε εμπλακεί σε ροζ σκάνδαλο. Ο άσος της Τσέλσι είχε παράνομη σχέση με την σύντροφο του Γουέιν Μπριτζ, Βανέσα Περονσέλ, όταν και οι δύο αγωνίζονταν στους «μπλε»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: