Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Προς ανανέωση ο Γκουαρδιόλα με την Μπαρτσελόνα

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα έχει ως πρωταρχικό μέλημα τη συνέχιση της συνεργασίας της με το υπάρχον τεχνικό τιμ, αποσκοπώντας στην επανάληψη των επιτυχιών που έχει ζήσει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια.Την ίδια επιθυμία, όμως, φέρεται να έχει και ο "στρατηγός" των "μπλαουγκράνα", Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος διαπραγματεύεται από το Σεπτέμβριο την επέκταση του συμβολαίου του με την ομάδα-όνειρο.

Σε δηλώσεις που έκανε στον καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό, "Ona FM", ο 39χρονος τεχνικός υποστήριξε πως μπορεί η συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα να έχει χρονική ισχύ μέχρι τον προσεχή Ιούνιο, ωστόσο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για χρονική επέκταση.

Παρόλα αυτά, στις μέχρι τώρα συναντήσεις του Γκουαρδιόλα με τον πρόεδρο, Σάντρο Ροσέλ, το κύριο θέμα συζήτησης είναι το αγωνιστικό κομμάτι, καθώς ο προπονητής των πρωταθλητών Ισπανίας ενδιαφέρεται –πρωτίστως- για την έκβαση της σεζόν και εν συνεχεία για το τι μέλλει γενέσθαι με το συμβόλαιό του. Ομοίως και η διοίκηση της καταλανικής ομάδας που έχει την πρόθεση να περιμένει όσο χρειαστεί, μέχρι να πάρει την τελική του απόφαση ο επιτυχημένος προπονητής.

Να σημειωθεί, πάντως, πως οι παράγοντες της Μπάρτσα θα επιθυμούσαν να ανακοινωθεί η συνέχιση της συνεργασίας με τον Γκουαρδιόλα τα Χριστούγεννα, εντούτοις το πιθανότερο είναι να οριστικοποιηθεί τον Ιανουάριο, όπως είχε γίνει και πέρυσι εξάλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: