Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Νίκη πρωτιά για Βιγιαρεάλ, πέρασαν με το ζόρι Σεβίλλη και Νάπολι

Νικηφόρα πέρασε από το Βέλγιο η Βιγιαρεάλ και πήρε την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο, αφήνοντας δεύτερο τον ΠΑΟΚ. Ισόπαλες Σεβίλλη και Ντόρτμουντ, με τους Ισπανούς να παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Πρόκριση στην εκπνοή για τη Νάπολι. Όλα τα αποτελέσματα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

4ος όμιλος: Νίκη και πρωτιά για Βιγιαρεάλ


Η Βιγιαρεάλ πήρε την εκτός έδρας νίκη απέναντι στην αδιάφορη και ήδη αποκλεισμένη Κλαμπ Μπριζ με σκορ 2-1 και τερμάτισε στην 1η θέση του 4ου ομίλου, αφήνοντας στη 2η θέση τον ΠΑΟΚ. Οι Ισπανοί αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τον Κουεμάχα στο 28', γύρισαν το ματς μέσα σε 6 λεπτά με δύο τέρματα του Ρόσι στο 30' και στο 34' (πέναλτι).

Κλαμπ Μπριζ - Βγιαρεάλ 1-2

(28' Κουεμάχα - 30', 34' πεν. Ρόσι)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - ΠΑΟΚ 0-1

(60' Σαλπιγγίδης)


5ος όμιλος: Έπαιξαν “αδιάφορες” οι Μπάτε και Ντιναμό Κιέβου

Έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση από την προηγούμενη αγωνιστική, η Μπάτε Μπορίσοφ “έκανε τουρισμό” στην Ολλανδία, γνωρίζοντας την ήττα από την Άλκμααρ με σκορ 3-0. Μία από τα ίδια για τη Ντιναμό Κιέβου η οποία δεν πιέστηκε απέναντι στη Σερίφ, παραχωρώντας της λευκή ισοπαλία (0-0).

Άλκμααρ - Μπάτε Μπορίσοφ 3-0
(7', 84' Σίγκθορσον, 86' Μάχερ)

Ντιναμό Κιέβου - Σερίφ 0-0



6ος όμιλος: Αδιάφοροι και ισόπαλοι οι πρωτοπόροι

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι των πρωτοπόρων του 6ου ομίλου (είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση), μεταξύ της Σπάρτα Πράγας και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Ρώσοι προηγήθηκαν στο 15' με τους Τσέχους να ισοφαρίζουν λίγο πριν από την εκπνοή του ημιχρόνου (44'). Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Παλέρμο πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Λωζάννης επικρατώντας με 1-0 και τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου, αφήνοντας 4ους του Ελβετούς.

Λωζάννη - Παλέρμο 0-1
(84' Μουνιός)

Σπάρτα Πράγας - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1-1
(44' Κάντλετς - 15' Τζαγκόεφ)10ος όμιλος: Ίδρωσε αλλά τα κατάφερε η Σεβίλλη απέναντι στη Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ προηγήθηκε νωρίς μέσα στην Ισπανία (4' Καγκάβα), όμως οι Σεβιγιάνοι κατάφεραν μέσα σε ένα πεντάλεπτο (31' – 35') με τους Ρόμαριτς και Κανουτέ να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Οι Γερμανοί ισοφάρισαν στο δεύτερο μέρος με τον Σούμποντιτς (48'), όμως η ισοπαλία ευνόησε τη Σεβίλλη η οποία πήρε την πρόκριση. Στο αδιάφορο ματς μεταξύ της Καρπάτι και της Παρί, οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Καρπάτι - Παρί Σεν Ζερμέν 1-1(45' Φεντέτσκι - 39' Λουιντουλά)

Σεβίλλη - Ντόρτμουντ 2-2(31' Ρόμαριτς, 35' Κανουτέ - 4' Καγκάβα, 49' Σούμποντιτς)



11ος όμιλος: Πρόκριση στην εκπνοή για τη Νάπολι

Έπρεπε να εξαντλήσει κάθε χρονικό περιθώριο η Νάπολι για να πετύχει την πρώτη νίκη της στη φάση των ομίλων και να πάρει την πρόκριση στους “32”. Οι Ιταλοί σκόραραν με τον Καβανί στο 93' του αγώνα με τη Στεάουα, αφήνοντας στα “κρύα του λουτρού” τους Ρουμάνους οι οποίοι έχασν την πρόκριση μέσα από τα χέρια τους. Στο άλλο ματς η Λίβερπουλ παρουσιάστηκε σε ένα ακόμη ματς κατώτερη του μετρίου και παραχώρησε λευκή ισοπαλία στην Ουτρέχτη.

Λίβερπουλ - Ουτρέχτη 0-0
Νάπολι - Στεάουα 1-0(93' Καβάνι)


12ος όμιλος: Νίκες για τους πρωτοπόρους
Στον αδιάφορο 12ο όμιλο, οι πρωτοπόροι πήραν από μία νίκη ακόμη. Η Μπεσίκτας επιβλήθηκε της Ραπίντ Βιέννης με 2-0, ενώ η Πόρτο επικράτησε με 3-1 της ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Μπεσίκτας - Ραπίντ Βιέννης 2-0
(32' Κουαρέσμα, 45' Ερνστ)

Πόρτο - ΤΣΣΚΑ Σόφιας 3-1(22' Οταμέντι, 54' Μίκαελ, 93' Ροντρίγκεζ - 48' Ντέλεφ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: