Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Στον κάμπο ο Άντερσεν

Σε πλήρη συμφωνία με τον Κώστα Πηλαδάκη ηρθε ο Νορβηγός Γιόρν Άντερσεν μετά το ναυάγιο με τον Κρίς Κόουλμαν, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ.
Ο πρώην τεχνικός της Μάιντς ήρθε το πρωί στην Ελλάδα και λίγο μετά το μεσημέρι έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της θεσσαλικής ΠΑΕ
Μάλιστα, ο Άντερσεν άμεσα επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο με προορισμό τη Λάρισα, όπου και αναμένεται να βρίσκεται αργα το απόγευμα και από την Παρασκευή θα πιάσει δουλειά, έχοντας στο πλευρό του και έναν ακόμη γυμναστή που τον είχε και στο ξεκίνημα της καριέρας του στη Λουκέρνη και είναι ελληνικής καταγωγής. Την προπόνηση των «βυσσινί» ηταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ, λόγω του χιονιού που έχει σκεπάσει τη Λάρισα και ετσι θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του την Παρασκευή.
Ο Άντερσεν θα βρεθεί για δεύτερη φορά σε πάγκο ελληνικής ομάδας, αφού είχε περάσει και από την Ξάνθη το 2007.
Κατά τη διάρκεια της προπονητικής του καριέρας, έχει εργαστεί στις Λουκέρνη, Ομπερχάουζεν, Γκλάντμπαχ, Ξάνθη, Κίκερς Όφενμπαχ και Μάιντς. Στόχος του Νορβηγού τεχνικού είναι η άμεση αγωνιστική βελτίωση των "βυσσινί", οι οποίοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: