Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Καμία επαφή με Μαραντόνα

«Φρένο» στις φήμες που θέλουν τη διοίκηση της Μπλάκμπερν να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, για την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, έβαλε με δηλώσεις της στην «Independent» η εκ των ιδιοκτητών των «ρόδων», Ανουράντια Ντεσαΐ.

«Δεν θεωρείται ως μία από τις υποψήφιες επιλογές μας για τον πάγκο της ομάδας… ούτε τώρα, ούτε και σε οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως το όνομα του Ντιέγκο Μαραντόνα δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την ομάδα μας», οι δηλώσεις της Ντεσαΐ, η οποία ακολούθως δεν παρέλειψε να ασκήσει δριμεία κριτική για τις επιλογές του πρώην τεχνικού της ομάδας, Σαμ Αλαρντάις, στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

«Αυτή η ομάδα θα μπορούσε να τερματίζει από την έβδομη ως και την πέμπτη θέση και όχι να μάχεται σε κάθε σεζόν για την παραμονή. Δεν νομίζω πως η ομάδα μας αξίζει τέτοια τύχη… Ο Σάμ (Αλαρντάις) δεν τα πήγε καλά. Είναι πασιφανές πως τα πράγματα δεν πήγαν καλά στις μεταγραφές, αυτό είναι γεγονός…» .

Να επισημανθεί πάντως πως η διοίκηση της Μπλάκμπερν αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να παραμείνει ο υπηρεσιακός τεχνικός Στιβ Κιν στον πάγκο μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: