Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

«Γιορτή για μας, ζωής ή θανάτου για Ίντερ…»

Ελληνικό ενδιαφέρον έχει… εμμέσως ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μαζέμπε. Η ομάδα από το Κονγκό συνδέεται με τον Κώστα Μπότο, ο οποίος μέσω συγγένειας της συζύγου του με τον κυβερνήτη της αφρικανικής χώρας έχει αναλάβει τα ηνία της ομάδας. «Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση της γυναίκας μου. Εγώ έχω ασχοληθεί με το πρότζεκτ δυόμισι χρόνια τώρα», δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο γνωστός μάνατζερ.

Για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου είπε: «Έχω έρθει να πάω τη γυναίκα και την κόρη μου για να πάμε στον τελικό του Άμπου Ντάμπι, που για μας είναι γιορτή. Για την Ίντερ το ματς είναι ζωής ή θανάτου. Αν χάσει… πάει ο Μπενίτεθ. Σε μία συζήτηση που είχαμε με τον Μοράτι, μου είπε πως αν χάσει και αυτό το ματς… τελείωσε».

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει ενδιαφέρον ελληνικών συλλόγων για παίκτες της Μαζέμπε, απάντησε πως «… δεν με ενδιαφέρει αυτή η προοπτική», ενώ για τον Τρεζόρ Μπούτου, που είχε προταθεί στον Ολυμπιακό, είπε: «Ο Τρεζόρ δεν παίζει φέτος στην ομάδα γιατί είναι τιμωρημένος. Εμείς φέτος φτιάξαμε ένα σύνολο, μία πολύ καλή ομάδα, που έχει δύναμη, ταχύτητα και φυσική κατάσταση. Ο Τρεζόρ είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά μετά την τιμωρία του τον Ιούνιο, έπρεπε να αλλάξουμε το στυλ παιχνιδιού μας, γιατί πριν είχαμε στήσει την ομάδα πάνω του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: