Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Νέο συμβόλαιο στον Άντερσον!

Με εμφατικό τρόπο δόθηκε τέλος στα σενάρια αποχώρησης από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Άντερσον, που υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2015. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, τον δανεισμό του οποίου φερόταν να εξετάζει ο Παναθηναϊκός, αντιμετώπισε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, αλλά πλέον έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω του, με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να τον εμπιστεύεται και πάλι.

«Αυτός είναι ο καλύτερος σύλλογος για να αγωνίζεσαι και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για τη μεγάλη υποστήριξη που έχω λάβει αυτά τα χρόνια. Ανυπομονώ να κερδίσω πολλά περισσότερα τρόπαια με αυτό το σύλλογο και είμαι τόσο ευτυχής που υπέγραψα νέο συμβόλαιο», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Άντερσον, που σκόραρε την περασμένη εβδομάδα απέναντι στη Βαλένθια για το Τσάμπιονς Λιγκ και ήταν βασικός στο ντέρμπι της Δευτέρας με αντίπαλο την Άρσεναλ, το οποίο βρήκε νικητές με 1-0 τους «κόκκινους διάβολους».

Με μεγάλη ικανοποίηση είδε την συγκεκριμένη εξέλιξη ο προπονητής της Μαν. Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, που φαίνεται να ποντάρει πολλά στο ταλέντο του Άντερσον. «Είμαστε ευτυχείς που υπέγραψε νέο συμβόλαιο. Έχει βελτιωθεί τρομερά από τότε που ήρθε στην ομάδα, ενώ για έναν παίκτη μόλις 22 ετών διαθέτει απίστευτη ποιότητα στο παιχνίδι του. Έχει όλα τα φόντα για να εξελιχθεί σε έναν κορυφαίο ποδοσφαιριστή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σκωτσέζος τεχνικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: