Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Το παράπονο του Βαζέχα

Ο Κριστόφ Βαζέχα διέψευσε ότι παραιτήθηκε από τον Παναθηναϊκό κι εξέφρασε το παράπονό του που κανείς δεν του ζήτησε να μείνει στην ομάδα μετά την αποχώρηση του Νίκου Νιόπλια.


«Έχω ένα πολύ μεγάλο παράπονο. Κάτι που δεν θέλω να κρύψω. Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν ήθελα να φύγω από τον Παναθηναϊκό. Αλλά και κανείς δεν μου πρότεινε να μείνω, έστω για λίγα παιχνίδια ακόμα. Είναι ψέμα ότι παραιτήθηκα μόνος μου. Ήθελα να παραμείνω στην ομάδα», δήλωσε ο Βαζέχα στην «ERA Sport».
Ο παλαίμαχος άσος αποκάλυψε ότι δεν συναντήθηκε με τον Κώστα Αντωνίου. «Κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί μου. Κανείς δεν ήρθε να μου μιλήσει. Δεν ξέρω γιατί τελικά δεν έμεινα. Δεν νομίζω ότι αν έμενα έστω για έναν-δυο αγώνες ο Παναθηναϊκός θα πάθαινε ζημιά» είπε.

Αναφερόμενος στην ομάδα ο 46χρονος προπονητής παραδέχτηκε ότι έγιναν λάθη το καλοκαίρι αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της. «Το καλοκαίρι σίγουρα έγιναν κάποια λάθη. Ο Παναθηναϊκός όμως είναι πολύ μεγάλο μέγεθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αν βοηθήσουν όλοι δεν νομίζω ότι θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Θα βρει τον δρόμο του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: