Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Φουντώνει η κόντρα

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα μεταξύ του Απόστολου Βέλλιου και του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Έλληνας τεχνικός απάντησε στα όσα υποστήριξε ο νεαρός επιθετικός, στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Novasports.gr, αφήνοντας αιχμές για τον χρόνο συμμετοχής που είχε έως τώρα στο πρωτάθλημα.
Ο Βέλλιος είχε τονίσει στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Novasports.gr: «Δεν νομίζω ότι είναι μόνο θέμα δικό του, αλλά ένα μεγάλο κομμάτι, μην πω τεράστιο, ανήκει στον προπονητή μου».
Από την πλευρά του, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε για το συγκεκριμένο θέμα: «Πρώτον, εγώ ξέρω ότι ο Βέλλιος έχει πάρει φέτος το διπλάσιο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με πέρυσι. Δεύτερον, κάθε παίκτης που δεν αγωνίζεται πολύ στους επίσημους αγώνες έχει το δικαίωμα να παραπονιέται, κάτι που το θεωρώ απόλυτα λογικό και, τρίτον, αυτήν τη στιγμή υπάρχουν καλύτεροι παίκτες στον Ηρακλή που παίρνουν χρόνο συμμετοχής».
Τέλος, λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση των μετεγγραφών των Σεμπαστιάν Ρόμπλες και Σάνι Καϊτά, οι οποίοι μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο πρώτος συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα, προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, ενώ ο δεύτερος αναμένεται να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έχει καταθέσει ο «γηραιός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: