Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Το πάρτι του Βιτόλο

Το κοινωνικό του πρόσωπο επέδειξε για μία ακόμη χρονιά ο Βίκτορ Βιτόλο στον φιλανθρωπικό αγώνα που διοργάνωσε στην γενέτειρα του, Τενερίφη.
Στο γήπεδο της ομώνυμης πόλης, 4.000 κόσμος έδωσε το παρών προκειμένου να παρακολουθήσει και να στηρίξει από τη μεριά του την εν λόγω φιλική αναμέτρηση, όπου συμμετείχαν ο αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ και οι φίλοι του.
Πριν από την αναμέτρηση έλαβαν χώρα διάφορες μουσικές εκδηλώσεις, ενώ τη μουσική νότα έδωσαν οι Πέπε Μπεναβέντε και Τσάγο Μελιάν.
Πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο άσος της Μπαρτσελόνα Πέδρο Ροντρίγκεθ. Οι υπόλοιποι που αγωνίστηκαν ήταν οι Αγιόθε Γκαρθία (Σπόρτινγκ Χιχόν), Αϊράμ Καμπρέρα (Βιγιαρεάλ Β'), Αντόνιο Ιντάλγο (Τενερίφη), Ρικάρντο Λεόν (Τενερίφη), Ομάρ Ράμος (Τενερίφη), Ρουμπέν Ροσκέτε (Τενερίφη) και Κρίστο Μαρέρο (Ουνιβερσιδάδ Λας Πάλμας).
Το παρών έδωδσαν και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, Πιέρ Τσερουμπίνο, Τζόρντι Οκάνια, Τονιέκα και Ραούλ Μαρτίν. Από το χώρο της πολιτικής συμμετείχαν ο Χοσέ Μανουέλ Μπερμούδεθ, ο Ντάμασο Αρτεάγα, ο Φερνάντο Κλαβίχο, ο Ιγνάσιο Γκονθάλεθ, ο Φλορεντίνο Γκουθμάν και ο Αντόνιο Αλαρκό.
Από τον καλλιτεχνικό χώρο ο τραγουδιστής Κάκο Σενάντε και οι ηθοποιοί:
Άλεξ Γκαρθία και Χουάνκα, ενώ παρόντες ήταν και οι δημοσιογράφοι Ντομίνγκο Άλβαρεθ και Χοσέ Μανουέλ Πίτι, όπως και ο πρωταθλητής του κικ μπόξινγκ, Θέμπεν Ντίαθ.
Προπονητές του αγώνα ήταν οι Νταβίδ Αμαράλ και Τόνιο Ερνάντεθ, ενώ διαιτητής ο Μανουέλ Άνχελ Πέρεθ Λίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: