Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Ίντερ καλεί… Μαλντίνι!

Η έκφραση «το αφεντικό τρελάθηκε» ταιριάζει… γάντι στον πρόεδρο της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, ο οποίος έχει βαλθεί να φέρει στο «Μεάτσα» πολλές από τις προσωπικότητες που μεγαλούργησαν τα προηγούμενα χρόνια στη συμπολίτισσα Μίλαν. Έτσι, μετά την επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψης του Λεονάρντο στην τεχνική ηγεσία των «νερατζούρι» και τη γνωστοποίηση πως ο Βραζιλιάνος Κακά αποτελεί στόχο των πρωταθλητών Ευρώπης στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, ο Μοράτι έχει βάλει στο μάτι και τη ζωντανή ιστορία της Μίλαν που ακούει στο όνομα Πάολο Μαλντίνι.

Το γεγονός πως ο 42χρονος παλαίμαχος πέρασε όλη του την 25ετή ποδοσφαιρική καριέρα στους «ροσονέρι», κάνει από μόνο του το ενδεχόμενο μετακίνησης του Μαλντίνι να μοιάζει εξόχως συναρπαστικό. Ο ισχυρός άνδρας της Ίντερ θέλει να προσφέρει διοικητικό πόστο στον πρώην αμυντικό της Μίλαν, είδηση την οποία έφερε πρώτη στο «φως» η «Gazzetta dello Sport» και ακολούθως αναδημοσιεύτηκε από αρκετά ιταλικά sites.

Το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας μάλιστα, αναφέρει πως οι δύο άνδρες ενδέχεται να μπουν σε διαπραγματεύσεις εντός των προσεχών ημερών, ενώ προσθέτει πως ο αμοιβαίος σεβασμός που υπάρχει και τα ηγετικά χαρακτηριστικά του Μαλντίνι που αρέσουν στον Μοράτι, θα μπορούσαν να επιφέρουν τη μεταξύ τους συμφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: