Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Πόρτα εξόδου

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η λίστα των παικτών που θα αποχωρήσουν από την Τούμπα. Ο Μάκης Χάβος δεν έχει μείνει ικανοποιημένος με αρκετούς παίκτες του ΠΑΟΚ και όπως αποφασίστηκε με τη διοίκηση της ομάδας, θα γίνουν κινήσεις είτε για να παραχωρηθούν ορισμένοι ποδοσφαιριστές ως δανεικοί, είτε για να λυθεί η συνεργασία τους με τον «Δικέφαλο» του Βορρά.
Η διοίκηση του ΠΑΟΚ θέλει να μειώσει τα έξοδα της ομάδας και κυρίως να ξεφορτωθεί συμβόλαια παικτών, που δεν προσφέρουν τίποτα στην ομάδα. Για αυτό τον λόγο και οι Ζαγοράκης, Κωνσταντινίδης και Χάβος μελετούν το ρόστερ της ομάδας και σκέφτονται το ενδεχόμενο ξεκαθαρίσματος των όσων δεν υπολογίζονται. Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης είναι το πρώτο φαβορί για να παραχωρηθεί δανεικός τον Ιανουάριο, ενώ ο Λούσιο Φιλομένο είναι ένα από τα ονόματα, που θα κληθούν να αναζητήσουν άμεσα τον νέο σταθμό της καριέρας τους.
Επίσης, στη λίστα των παικτών που δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ είναι και ο Σαβίνι, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Ο Χάβος μελετάει διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί στους «ασπρόμαυρους» και περιμένει τις εξελίξεις στα διοικητικά, προκειμένου να δει αν θα γίνουν μετεγγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: