Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Πέπε: «Δεν είναι νταβατζής ο Ρονάλντο»!

Την επιθυμία να παραμείνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης για πολλά ακόμα χρόνια εξέφρασε ο Πέπε, μιλώντας στο επίσημο κανάλι της «βασίλισσας». Επίσης, ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός τόνισε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι… νταβατζής του ισπανικού συλλόγου και τον ενδιαφέρει το σύνολο.

«Ελπίζω να μείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αυτό το ξέρει μονάχα ο Θεός. Θέλω να μείνω στην ομάδα, αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμένα», ανέφερε αρχικά ο διεθνής στόπερ.

Στη συνέχεια, ο 27χρονος παίκτης έπλεξε το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είναι ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης στον κόσμο. Όσοι τον ξέρουν και δουλεύουν μαζί του κάθε μέρα γνωρίζουμε ότι ο Κριστιάνο δεν είναι νταβατζής. Δεν είναι ατομιστής, αλλά εργάζεται για την ομάδα».

Ερωτηθείς για την ήττα με σκορ 5-0 από την Μπαρτσελόνα, απάντησε: «Ο προπονητής μού (σ.σ. Ζοσέ Μουρίνιο) είπε κάτι πολύ σημαντικό για εμένα: ένας παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να κοιτάει μπροστά και να συνεχίζει τη ζωή του. Κάτι, βέβαια, που έχουμε κάνει».

Πάντως, ο Πέπε εμφανίστηκε αισιόδοξος για την έκβαση της σεζόν: «Φέτος μπορούμε να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους. Η Μπαρτσελόνα είναι μόνο ένας αντίπαλος και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κερδίζουμε τίτλους».

Καταλήγοντας, ο Πορτογάλος τόνισε ότι «ο Τσάβι αξίζει να πάρει τη “Χρυσή Μπάλα”, επειδή είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την εθνική Ισπανίας και την Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, πιστεύω ότι ο Σνάιντερ θα μπορούσε να είναι στην τελική τριάδα για το βραβείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: