Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Μίκελ: «Άρσεναλ ίσον Νασρί»

Το εγκώμιο του Σαμίρ Νασρί «έπλεξε» ο Τζον Όμπι Μίκελ, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι του Λονδίνου μεταξύ Άρσεναλ και Τσέλσι.

Ο χαφ των «μπλε» εξήρε τον τρόπο που προετοιμάζει την ομάδα του ο Κάρλο Αντσελότι, τονίζοντας πως οι πρωταθλητές Αγγλίας θα σταθούν στο «ύψος» του το βράδυ της Δευτέρας.

«Όταν μιλάς για την Άρσεναλ την παρούσα χρονική στιγμή, τότε μιλάς για τον Σαμίρ Νασρί. Είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης τους και ο πιο επικίνδυνος για εμάς στο μεταξύ μας ντέρμπι» επεσήμανε στην επίσημη ιστοσελίδα των Λονδρέζων, ο Νιγηριανός μέσος, ο οποίος συνέχισε λέγοντας: «Υπάρχουν επίσης ο Τζακ Γουίλσιρ, ο οποίος είναι ένα μεγάλο ταλέντο και ο Άλεξ Σονγκ, ο οποίος αγωνίζεται αρκετό καιρό με τη φανέλα της Άρσεναλ και εντυπωσιάζει κόσμο».

Αναφερόμενος στο λονδρέζικο ντέρμπι υπογράμμισε: «Είχαμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Προπονηθήκαμε ως ομάδα και επικεντρωθήκαμε στην φυσική μας κατάσταση και την τακτική, ώστε με την σέντρα του ματς να είμαστε 100% έτοιμοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: