Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Αποστολή στο Μπέρμιγχαμ

Σε αντίθεση με την υπόλοιπη Ευρώπη, οι Άγγλοι συνεχίζουν να παίζουν ποδόσφαιρο και μάλιστα σε πιο εντατικούς ρυθμούς, με την 20ή αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ να διεξάγεται σε δύο "δόσεις", την Τρίτη και την Τετάρτη. 

Το βράδυ της Τρίτης (28/12), το πρόγραμμα κλείνει με την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπέρμιγχαμ στο "Σεντ Άντριους". Ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μετράει έξι ισοπαλίες στα τελευταία επτά εκτός έδρας παιχνίδια της, ενώ η Μπέρμιγχαμ είναι αήττητη στα προηγούμενα τέσσερα ματς στο "σπίτι" της.

Νωρίτερα, η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τη συμπολίτισσά της, αλλά και με δύο παιχνίδια περισσότερα, υποδέχεται την Άστον Βίλα με μοναδικό στόχο τη νίκη μετά το άνετο πέρασμά της από το "Σεντ Τζέιμς Παρκ" με 3-1 επί της Νιουκάστλ.

Στα ματς της Τετάρτης, Άρσεναλ και Τσέλσι μετά το μεταξύ τους ντέρμπι αντιμετωπίζουν την Γουίγκαν (εκτός) και την Μπόλτον (εντός) αντίστοιχα, ενώ η προσπάθεια της Λίβερπουλ για ανάκαμψη συνεχίζεται απέναντι στη Γουλβς στο "Άνφιλντ".

Το πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ:  

Τρίτη 28/12  
Μάντσεστερ Σίτι-Άστον Βίλα
Στόουκ-Φούλαμ
Σάντερλαντ-Μπλάκπουλ
Τότεναμ-Νιουκάστλ
Γουέστ Μπρομ-Μπλάκμπερν
Γουέστ Χαμ-Έβερτον
Μπέρμιγχαμ-Μάντσεστερ Γ.

Τετάρτη 29/12
Τσέλσι-Μπόλτον
Γουίγκαν-Άρσεναλ
Λίβερπουλ-Γουλβς

Δεν υπάρχουν σχόλια: