Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Κρέσιτς: "Καλύτερη στιγμή με την Φενέρ"

Ο Ντάριο Κρέσιτς μίλησε για τις καλύτερες στιγμές του ΠΑΟΚ το 2010, τονίζοντας πως η πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε ήταν η κορυφαία ανάμνηση που έχει να θυμάται.
Ο Κροάτης πορτιέρο έκανε... ταμείο για τη χρονιά που μας πέρασε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά".

"Η ΤΣΣΚΑ είναι δυνατή. Όλες οι ομάδες πλέον είναι μεγάλες σε αυτήν τη φάση. Έχουμε όμως την ποιότητα να κοντράρουμε κάθε αντίπαλο και να τον κοιτάξουμε στα μάτια. Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και κάνουμε ότι μπορούμε για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισής μας", είπε αρχικά και συνέχισε:
Για το ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ:
"Είναι αλήθεια ότι ήθελα πάρα πολύ να παίξω σε αυτόν τον αγώνα. Ήταν μια ευκαιρία για μένα, γιατί ποτέ δεν έκρυψα ότι στόχος μου είναι και η Εθνική ομάδα. Σέβομαι, όμως, την επιλογή του προπονητή."

Για το 2010:
"Η πιο όμορφη στιγμή και αυτή που δε θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου, είναι η στιγμή που ο Ζλάταν (Μουσλίμοβιτς), πέτυχε το γκολ μέσα στην Κωνσταντινούπολη εναντίον της Φενερμπαχτσέ. Ημουν πολύ ευτυχισμένος εκείνη τη στιγμή. Αισθανόμουν λες και πήραμε το… Τσάμπιονς Λιγκ. Νομίζω με τη Φενέρ στην Τούμπα ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια μου, ενώ το καλύτερο της ομάδας αυτό κατά της Βιγιαρεάλ."

Για την χειρότερη στιγμή του 2010:
"Με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, ενώ η στιγμή που όλη η ομάδα νομίζω αισθάνθηκε πολύ άσχημα ήταν όταν αποκλειστήκαμε από τον Αγιαξ."

Για τον καλύτερο παίκτη του ΠΑΟΚ το 2010:
"Νομίζω ότι είναι ο Βιεϊρίνια που έκανε που έκανε πολύ καλές σεζόν και την προηγούμενη, αλλά και αυτήν που διανύουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια: