Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Πανευτυχής ο Πορτίγια

Χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, εμφανίστηκε ο Κριστιάν Πορτίγια. Ο Ισπανός μέσος, ο οποίος είναι η πρώτη μετεγγραφική κίνηση των «κίτρινων» στο μετεγγραφικό παζάρι του χειμώνα, τόνισε πως ήδη έχει αρχίσει να μαθαίνει αρκετά πράγματα για τη νέα του ομάδα. Ο Πορτίγια μίλησε στην «elcomerciodigital».
Αρχικά, ο Ισπανός παίκτης τόνισε: «Είναι αλήθεια ότι θα παίξω στον Άρη. Πιστοποιήθηκε η συμφωνία πριν από μια εβδομάδα. Η Σπόρτινγκ ήθελε να με παραχωρήσει δανεικό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, τελικώς εγκατέλειψε αυτήν τη σκέψη υπολογίζοντας και τα δικά μου θέλω. Από τη στιγμή μάλιστα που παρουσιάστηκε το ενδιαφέρον του Αρη. Πλέον είμαι προσηλωμένος στο να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του Άρη. Προσπάθησα με όλες τις δυνάμεις ώστε να κερδίσω χρόνο συμμετοχής, αποδείχθηκε όμως ότι δεν κατάφερα να πείσω τον προπονητή. Ενδεχομένως να μπορούσα να προσφέρω σε κάποιους τομείς, αλλά δεν έπαιζα. Οι αποφάσεις ανήκουν στον προπονητή και δεν θα ήθελα να εμπλακώ σε αυτές. Δεν μπορώ να πω όμως ότι φεύγω πληγωμένος. Αντιθέτως, νιώθω ευγνώμων απέναντι στο κλαμπ, στους οπαδούς για τη συμπεριφορά που είχαν όσο ήμουν στο Χιχόν. Η Σπόρτινγκ μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην πρώτη ομάδα και δεν μπορώ παρά να την ευχαριστήσω».
Στην συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δεδομένης της απόφασης της Σπόρτινγκ να μην με αφήσει ελεύθερο, είχα ως δεύτερη επιλογή να παίξω στη δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ, αλλά δεν ήταν κάτι που θα μπορούσε να με ενθουσιάσει. Ο Άρης μου πρόσφερε μια ευκαιρία προκειμένου να λειτουργήσω σε ένα διαφορετικό περιβάλλον και κυρίως, να αγωνιστώ σε μια ομάδα που παίζει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Οπως καταλαβαίνετε, αυτό που παρουσιάστηκε ήταν κάτι πολύ σπουδαιότερο από αυτό που περίμενα. Κάθε παίκτης θα ήθελε να αντιμετωπίσει μια ομάδα όπως η Μάντσεστερ Σίτι και αυτό θα συμβεί σε μένα σε περίπου δύο μήνες. Είναι πραγματικά υπέροχο, αυτός είναι άλλωστε ένας από τους λόγους που νιώθω ευτυχισμένος που θα παίξω στον Άρη».
Τέλος, ο παίκτης της Σπόρτινγκ Χιχόν τόνισε: «Δεν φοβάμαι την πρόκληση. Παρακολουθώ το ελληνικό πρωτάθλημα και ελπίζω να τα πάω καλά. Στον Άρη βρίσκεται και ο Οριόλ και ξέρω ότι είναι τρισευτυχισμένος. Του αρέσει το περιβάλλον και η ομάδα. Οπότε στο μυαλό μου βρίσκεται πλέον το τι πρέπει να κάνω για να πείσω τον προπονητή που μου έδειξε εμπιστοσύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: