Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Επιστρέφει στο Λιμάνι ο Φορτούνης

Ο Κώστας Φορτούνης όπως όλα δείχνουν θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού τον Γενάρη. Ακολουθούν Μανιάτης και άλλος ένας Έλληνας. Πάει Νέα Σμύρνη ο Μήτρογλου. Κοντά στον Κολομβιανό άσο Σάντσες οι κόκκινοι.
Ο Κώστας Φορτούνης τελικά δεν θα την γλυτώσει και θα φορέσει τα κόκκινα έστω και με λίγα χρόνια καθυστέρηση, αφού όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού τον Γενάρη.

Βέβαια ο Φορτούνης ίσως δεν έρθει απευθείας στον Πειραιά, αφού υπάρχει η περίπτωση να μείνει μέχρι το καλοκαίρι στην Τρίπολη, όμως στον Ολυμπιακό αναγνωρίζουν το ταλέντο του και θα κάνουν την υπέρβαση για να τον αποκτήσουν.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο 19χρονος άσος πέρασε για ένα φεγγάρι από τις ακαδημίες της ομάδας, χωρίς ωστόσο να πάρει μία ευκαιρία.

Ακολουθούν και άλλοι...

Μετά τον Φορτούνη θα έχουμε εξελίξεις και στο θέμα με τον Μανιάτη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Κώστας Μήτρογλου (που δεν υπολογίζεται από τον Βαλβέδε) θα πάει δανεικός στην Νέα Σμύρνη.

Τέλος ο Ολυμπιακός εξετάζει και άλλη μία περίπτωση νεαρού ποδοσφαιριστή, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποιος είναι και σε ποια θέση παίζει.

Κρούση σε Σάντες

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "SportDay" την Δευτέρα, οι κόκκινοι είναι κοντά στον Κολομβιανό μέσο Κάρλος Σάντσες, ο οποίος παίζει στην ομάδα της Βαλανσιέν. Πρόκειται για καθαρό 8άρη, που πατάει περιοχή.

Είναι δηλαδή ο παίκτης που ψάχνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο κέντρο, όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει αν πιάνει θέση ξένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: