Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Ματιές σε Άλτιντορ

Επιθετικός από την Ευρώπη θα είναι η πρώτη μετεγγραφή του Παναθηναϊκού για την χειμερινή περίοδο. Το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα του Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι του Γιόζι Άλτιντορ, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός. Ο Αμερικάνος φορ δεν είναι στα πλάνα του Χουάν Κάρλος Γαρίδο (έχει μόλις δύο συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα) και παραχωρείται δανεικός.

Ο Παναθηναϊκός εξέτασε την περίπτωση του Νολίτο της Μπαρτσελόνα αλλά για την απόκτηση του 24χρονου φορ κινήθηκε πρώτη η Μπενφίκα. Όλα δείχνουν ότι οι "πράσινοι" θα πάρουν και έναν χαφ στις μετεγγραφές. Ο Εμιλιάνο Αρμεντέρος της Ράγιο Βαγεκάνο (δανεικός από τη Σεβίλλη) και ο Άουτσε της Ρασίνγκ Σανταντέρ είναι δύο παίκτες που ενδιαφέρουν τον Φερέιρα.
Ο Κουμορτζί παραμένει "σταντ μπάι" καθώς ο Παναθηναϊκός έχει άλλη προτεραιότητα στη μεσαία γραμμή. Εκτός αυτού ο Πανιώνιος εξακολουθεί να ζητεί υπερβολικά (για τους "πράσινους") χρήματα. Το ενδιαφέρον για τον Ντέκο είναι υπαρκτό ωστόσο δύσκολα μπορεί να υλοποιηθεί μια τέτοια κίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: