Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Αρης-Χωρίς... παλιούς και νέους στην Κρήτη

Με πολλά προβλήματα, χωρίς κανένα από τα τρία τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα και με υπηρεσιακό προπονητή τον Γιάννη Μιχαλήτσο αντιμετωπίζει ο Άρης τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο την Κυριακή (17:15).

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κόκε, Μενδρινός, Πρίττας, Οριόλ και Αγτζίδης, όπως επίσης και οι Νέρι Καστίγιο, Ντανίλο Περέιρα και Νταϊσούκε Σακάτα. Στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνουν επίσης οι Ναφτί, Χουάνμα, Μπουγαίδης και Οικονομόπουλος.

Οι 18 παίκτες που επελέγησαν είναι οι ακόλουθοι: Σηφάκης, Βελλίδης, Μίσελ, Ρονάλντο, Νέτο, Λαζαρίδης, Πορτίγια, Βανγκέλι, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Χαβίτο, Τσεζνάουσκις, Αραβίδης, Τόχα, Κουλουχέρης, Φατί, Τσέζαρεκ, και Κατίδης.

Εκτιμήσεις για το βασικό σχήμα ή τη διάταξη στη μετα-Κούπερ εποχή δεν μπορούν να γίνουν και ο Γιάννης Μιχαλήτσος δεν φανέρωσε τα πλάνα του κάνοντας πολλές δοκιμές. Το μόνο βέβαιο είναι πως δεν υπάρχει περιθώριο για νέα ήττα, αφού όχι απλώς θα απομακρυνθεί ο στόχος της κατάκτησης της πέμπτης θέσης, αλλά ο Άρης θα μπλέξει με τα χαμηλά κλιμάκια της βαθμολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: