Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Τσεκάρει Γκριν ο ΠΑΟΚ

Έναν… Λίνο από τα δεξιά ψάχνει ο δικέφαλος του Βορρά και μια από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί και εξετάζονται είναι αυτή του Σερτζίνιο Γκριν που αγωνίζεται στην Λέφσκι Σόφιας και έχει περάσει από τη Φέγενόρντ.
Στη θέση του δεξιού μπακ έχουν εντείνει τις προσπάθειες τους πλέον οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, καθώς μετά την αποχώρηση του Ανίς Μπουσαϊντί υπάρχει πλέον μόνο ο Σνάουτσερ ο οποίος είναι πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα άλλα δεν μπορεί να βοηθήσει στα παιχνίδια στα οποία ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.
Επομένως, αυτό που ψάχνει ο ΠΑΟΚ είναι έναν παίκτη που να μπορεί να παίξει το ρόλο του Λίνο στα δεξιά. Ο παίκτης που έχει προταθεί και εξετάζεται είναι ο Σερτζίνιο Γκριν που αγωνίζεται στην Λέφσκι Σόφιας.
Ο Γκριν είναι 29 χρονών, Ολλανδός και έχει περάσει ακόμη από την Βααλβάικ, τη Φέγενόρντ και την Φίτεσε, ενώ μπορεί να καλύψει και την θέση του αμυντικού μέσου.
Ωστόσο στον ΠΑΟΚ δεν βιάζονται και περιμένουν να εξετάσουν όλες τις περιπτώσεις πριν πάρουν απόφαση ποιος θα είναι ο παίκτης στον οποίο θα εστιάσουν την προσπάθεια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: