Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Χάβος: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Ευτυχής που ο ΠΑΟΚ δεν επηρεάστηκε από την κούραση αλλά και το χαρακτήρα που έδειξε μετά το γκολ της ισοφάρισης, δήλωσε ο Μάκης Χάβος, μετά το 2-1 επί της SKODA Ξάνθης στην Τούμπα.

«Νομίζω ήταν μια δίκαιη νίκη. Επιβάλαμε το ρυθμό μας, είχαμε την κατοχή του αγώνα, και βγήκαμε καλά στην επίθεση. Δεχθήκαμε ένα γκολ που μπορούσαμε να το είχαμε αποφύγει», είπε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του «Δικέφαλου του Βορρά», ενώ στο ξεκίνημα των δηλώσεών του στην συνέντευξη Τύπου, ανέφερε:

«Θα ήθελα να σταθώ σε δύο βασικά σημεία: Το πρώτο ότι μετά την ισοφάριση της Ξάνθης δείξαμε χαρακτήρα και το δεύτερο ότι μετά την κόπωση από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, η ομάδα αντεπεξήλθε και της αξίζουν συγχαρητήρια».

Ο τραυματισμός του Φωτάκη στον ώμο, έφερε τον Κουτσιανικούλη στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος έγινε αλλαγή στην... αλλαγή τελικά στο 77’ από τον Μουσλίμοβιτς: «Πρέπει να πω για την αλλαγή του Κουτσιανικούλη, ότι δεν έγινε για την απόδοσή του, αλλά για λόγους τακτικής. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή του, δεν του βγήκαν μόνο κάποιες τελικές προσπάθειες».

Ο Μπαλάφας ήταν ο παίκτης που έβγαλε την πάσα στο νικητήριο γκολ του Σαλπιγγίδη: «Για τον Μπαλάφα έχω να πω ότι έχει αποδείξει ότι αγαπά την ομάδα και προσπαθεί. Όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα υπολογίζονται από τον προπονητή. Και φυσικά όλοι κρινόμαστε σε κάθε αγώνα, σε κάθε προπόνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: