Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Tenorio - Στοίχημα ...

Επιμέλεια - Tenorio.


Την καλησπέρα μου σε όλα τα φιλαράκια.


Mε επιλογές διημέρου θα ασχοληθούμε αυτό το Σαββατοκύριακο, με 4 σημεία από το Σάββατο καί 2 την Κυριακή.Πάμε ευθύς αμέσως να δούμε τι θα παίξει η στήλη.



Wolves - Liverpool   (2)

Καλές σχετικά εμφανίσεις πραγματοποιεί η Wolves τον τελευταίο καιρό , τόσο στο πρωτάθλημα όσο καί στα κύπελλα Αγγλίας.Παραμένει όμως σταθερά κάτω από την επικύνδηνη ζώνη με μόλις 22 βαθμούς στην προτελευταία θέση.

Από την άλλη γιά την Liverpool πάει από το κακό στο χειρότερο, βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στις ομάδες πού υποβιβάζονται.Καί αν δεν ξυπνήσει έγκαιρα θα αρχίσουν να την ζώνουν για καλά τα φίδια.

Σαφώς πιό ανώτερη η Liverpool  σαν υλικό καί σαν φανέλα, το ζητούμενο είναι επιτέλους να αρχίσει και να το δείχνει.Σε τέτοιες αποδόσεις με ομάδες χαμηλότερου επιπέδου σαφώς καί είναι φαβορί η Liverpool, παίζω την απόδοση στο πληγωμένω θηρίο.


Σε απόδοση (2,30) το διπλό της Liverpool  γιά μένα δεν περνά απαρατήρητο.


Ηearts - Rangers   (2)

Καί οι δύο ομάδες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα.Βαθμολογικά έχουν υψηλές βλέψεις καθώς είναι κοντά στην κορυφή.Στην Σκωτία κακά τα ψέματα δύο ομάδες υπάρχουν, Celtic καί Rangers, άντε καί λίγο η Hearts αλλά καί πάλι νά χαμε να λέγαμε, σε ένα πρωτάθλημα το οποίο θα το χαρακτήριζα της πλάκας.

Ανώτερη σαν σύνολο η ομάδα των Rangers σε καλή φόρμα καί με πολύ καλή παράδοση απέναντι στην Hearts. Εγώ παίδες επιλέγω το διπλό της Rangers σε απόδοση (1,95) καί σείς πράξτε ότι νομίζετε καλύτερο για σας.


Antalyaspor - Fenerbahce   (2)

Bαθμολογικά βολεμένη θα στην παρούσα φάση η ομάδα της Antalyaspor.Αυτή πού καίγεται περισσότερο δείχνει να είναι η Fener.Θέλει την νίκη για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την πρώτη δυάδα του πρωταθλήματος.

Τα έχουμε ξαναπεί γιά την Τουρκία, δεν ακουμπώ άλλη ομάδα πλήν των τρειών μεγάλων. Fener θα παίξω διπλό σε απόδοση (1,95)


Αston Villa - Manchester City   (2)

Σε άθλια κατάσταση η Aston Villa αγνοεί την χαρά της νίκης εδώ καί 5 σερί αγώνες.Σχεδόν 1,5 μήνα χωρίς τρίποντο.Μάλιστα βρίσκεται σε δυσχερή θέση όσο αφορά την βαθμολογική της κατάσταση, καθώς είναι σε τροχιά υποβιβασμού.

Το πρωτάθλημα στα ίσα καί σταράτα βλέπει από την μεριά της η City , η οποία βρίσκεται ισόβαθμη στην πρώτη θέση μαζί με την Manchester united έχοντας από 45 βαθμούς έκαστως. Σε πολύ καλή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι έχουν πιστεύω τον πρώτο λόγο γιά την νίκη απέναντι στην κακή καί ντεφορμέ εδώ καί καιρό Aston Villa.

Μέσα στις επιλογές μου το διπλό της City σε απόδοση (2.10)



 Udinese - Inter    (2)

Σε καλή φόρμα το τελευταίο καιρό η Udinese δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση.Πολύ δύσκολο το παιχνίδι με την Inter, καθώς καί οί φιλοξενούμενοι φαίνεται πως καί αυτοί ξυπνούν σιγά σιγά μετά από κάποιες κακές εμφανίσεις.

Σε σούπερ φόρμα η Inter στο πρωτάθλημα μετρά 5 σερί νίκες, έχει τα φόντα θεωρώ να περάσει με νίκη. Είναι όπως καί να το κάνουμε ανώτερη ομάδα καί από την στιγμή πού δείχνει να συνέρχεται γιά τα καλά θα προτιμήσω το διπλό σε απόδοση (2,15)



 Sporting Gijon - Atletico Madrid   (2)

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα γιά την Gijon μετά τις 17 Οκτωβριού, φαντάσου δηλαδή!! Εντός έδρας δε, παραμένει για 1,5 μήνα χωρίς νίκη.Σε δύσκολη βαθμολογική θέση καθώς είναι σε επικύνδηνή κατάσταση.Διαθέτει μία από τις χειρότερες άμυνες στο πρωτάθλημα με 17 μόλις γκόλ ενεργητικό σε 19 παιχνίδια εώς τώρα.

Δεν κάνω κανένα σχόλιο παιδιά για την ακατανόμαστη τα έχουμε πεί χιλιάδες φορές, ίσως εκ των κορυφαίων σε ανωμαλία ομάδων πού υπάρχουν. Παίρνουμε παραμάσχαλα τα χάπια καί το κολύριο καί περιμένουμε τι θα δείξει στο τέλος η νεκροψία.

Επιλογή το διπλό της Atletico Madrid  σε απόδοση (2,40)



Στη σούμα, σε σύστημα με ζητούμενα : 4-5-6....Liverpool - Rangers - Fenerbahce - Manchester City - Inter -  Atletico Madrid.


Καλά να περνάτε, τα σέβη μού ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: