Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Ψάχνει για μπακ

Στην απόκτηση ενός δεξιού μπακ έχει στρέψει την προσοχή του ο ΠΑΟΚ. Ο Παντελής Κωνσταντινίδης εξετάζει διάφορες περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί στον «Δικέφαλο» του Βορρά και σε συνεργασία με τον Μάκη Χάβο θα αποφασίσει για το ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποτελέσει τη δεύτερη χειμερινή μετεγγραφή των «ασπρόμαυρων».
Ο ΠΑΟΚ έχει μείνει μόνο με τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ για το δεξί άκρο της άμυνας, μετά τις αποχωρήσεις των Μπουσαΐντι και Ζουέλα και ο Έλληνας τεχνικός έχει εισηγηθεί την άμεση απόκτηση ενός παίκτη για την συγκεκριμένη θέση. Παράλληλα, γίνονται προσπάθειες για τη λύση της συνεργασίας με παίκτες, που δεν υπολογίζονται για το υπόλοιπο της σεζόν, με τους Ελ Ζαρ και Κριστιάνο να βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας.
Από εκεί και πέρα, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι έτοιμος ο Ντιέγκο Αρίας, για να μπει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς. Ο νεοαποκτηθείς μέσος του «Δικέφαλου» του Βορρά αναμένεται να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την Ξάνθη στο γήπεδο της Τούμπας και θα πάρει μια πρώτη γεύση από την έδρα της νέας του ομάδας.
Τέλος, με τον Ίβιτς στο βασικό σχήμα θα παραχθεί στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ο ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος μέσος αναμένεται να αντικαταστήσει τον Γκαρσία στη βασική ενδεκάδα. Ο Χάβος αναμένεται να παρατάξει τους «ασπρόμαυρους» με 4-4-2 στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια και τους Τσιρίλο, Κοντρέρας, Σνάουτσνερ και Λίνο στην άμυνα. Οι Ίβιτς, Τσουκαλάς, Βιεϊρίνια και Φωτάκης θα είναι οι τέσσερις της μεσαίας γραμμής, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: