Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Μέσα στους στόχους τους οι «κανονιέρηδες»

Το να θέλει μια ομάδα να διεκδικήσει ένα τρόπαιο δεν αποτελεί είδηση, ωστόσο για την Άρσεναλ ο παραπάνω στόχος πλέον έχει γίνει εμμονή, ύστερα από την πενταετή αποχή της από τους τίτλους. Αυτό έχει στο μυαλό του και ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος βλέπει με ικανοποίηση την ομάδα του να βρίσκεται μέσα σε όλες τις διοργανώσεις (Champions League, Premier League, Κύπελλο Αγγλίας και League Cup)

«Έχουμε το κίνητρο να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε όλες τις διοργανώσεις, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δεν είμαστε σε θέση να πούμε τι θα κερδίσουμε, εμείς θα προσπαθήσουμε και θα δούμε στο τέλος πού θα είμαστε. Το θετικό είναι ότι βρισκόμαστε στα μέσα Ιανουαρίου και είμαστε μέσα στις τέσσερις διοργανώσεις», ήταν τα λόγια του τεχνικού των «κανονιέρηδων», ο οποίος συμπλήρωσε,

«Έχουμε δείξει από την αρχή της σεζόν ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε κάθε αντίπαλο. Αισθανόμαστε πως γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί», τόνισε ο Αλσατός.

Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, απέχοντας μόλις δύο βαθμούς από τις πρωτοπόρους του Μάντσεστερ, οι οποίες ισοβαθμούν στην κορυφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: