Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Ευθύνες στον Φαν Γκάαλ

Ευθύνες στον Λουίς Φαν Γκάαλ για την αποχώρησή του από την Μπάγερν καταλόγισε ο Μάρτιν Ντεμικέλις. Σε συνέντευξή του στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, ο Αργεντίνος αμυντικός χαρακτήρισε επιβεβλημένη τη μεταγραφή του στη Μάλαγα, αφού δεν μπορούσε να πείσει τον Ολλανδό τεχνικό για την αξία του.

"Από την πρώτη στιγμή που ήρθε ο Φαν Γκαάλ στην ομάδα, όλα άρχισαν να πηγαίνουν στραβά για μένα. Έδωσα τα πάντα για να κερδίσω την θέση μου στην ομάδα, αλλά δεν τα κατάφερα. Μέτα από 7,5 χρόνια που ήμουν στην Μπάγερν, έγινα οπαδός της ομάδας και δεν γινόταν να παρακαλάω να μην πηγαίνει καλά η ομάδα ή να τραυματιστεί κάποιος συμπαίκτης μου για να παίξω. Μπορεί να μην περίμεναν να φύγω στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά δεν άντεχα άλλο την κατάσταση εκεί", είπε ο Ντεμικέλις, που νιώθει πλέον απελευθερωμένος στη Μάλαγα.

"Εμπιστεύομαι τον Μανουέλ, είναι ένας προπονητής που εμπνέει αυτοπεποίθηση. Με έκανε να νιώσω σημαντικός. Ο πρώτος στόχος είναι να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι θα φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και του χρόνου θα παλέψουμε για μια από τις πρώτες έξι θέσεις", συμπλήρωσε ο διεθνής αμυντικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: