Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Βέλλιος: «Γκολ και συμμετοχές»

Αυτό θέλει τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Απόστολος Βέλλιος, ο οποίος μίλησε και για τους μελλοντικούς του στόχους. Ο νεαρός επιθετικός του Ηρακλή τόνισε πως θα ήθελε να αγωνιστεί στο εξωτερικό, καθώς αυτό είναι το μεγάλο του όνειρο, ενώ αναφέρθηκε και στα μετεγγραφικά σενάρια των τελευταίων ημερών. Ο Βέλλιος μίλησε στην εφημερίδα «Κόσμος του Επενδυτή». Αναλυτικά η συνέντευξή του:
Απόστολε, ποια είναι τα όνειρά σου στο ποδόσφαιρο; «'Όπως κάθε νέος ποδοσφαιριστής, θέλω να παίζω. Είμαι επιθετικός κι έτσι θέλω και να σκοράρω. Προσπαθώ καθημερινά στις προπονήσεις και περιμένω ευκαιρίες. Το μέλλον μου κρίνεται από τις προπονήσεις. Από εμένα τον ίδιο».
Θα ήθελες να παίξεις στο εξωτερικό; «Αυτό είναι το όνειρό μου. Μου αρέσουν πολύ το ιταλικό και το αγγλικό πρωτάθλημα».
Είχες κάποιες προτάσεις από την Αγγλία, οι οποίες δεν προχώρησαν. «Πριν από λίγες εβδομάδες με ειδοποίησαν από την ΠΑΕ Ηρακλής ότι η Φούλαμ ήθελε να πάω στο Λονδίνο και να δοκιμαστώ για τρεις ημέρες. Δεν το έκανα. Ήθελα να έχω μια καθαρή πρόταση στα χέρια μου».
Ανάμεσα σε μια μεγάλη ομάδα στην οποία δεν θα είσαι βασικός και σε μια μικρότερη στην οποία θα παίζεις τις προτιμάς; «Θέλω να παίζω. Στον Ηρακλή είμαι από πέντε χρονών. Έχω επαγγελματικό συμβόλαιο εδώ και τρία χρόνια. Έχω 21 συμμετοχές και μόλις την περασμένη Κυριακή ξεκίνησα βασικός. Αν δεν παίζεις, δεν μπορείς και να ανέβεις ούτε ψυχολογικά, ούτε αγωνιστικά, ούτε οικονομικά».
Στην Εθνική Νέων, πάντως, παίζεις. «Ευτυχώς, ο κ. Βόκολος με εμπιστεύεται. Η συμμετοχή στην Εθνική με έχει βοηθήσει πολύ. Πήρα ευκαιρίες. Για την ακρίβεια, ό,τι έγινε φέτος για μένα έγινε από την Εθνική. Και οι προτάσεις και τα πάντα».
Είσαι αισιόδοξος για το μέλλον; «Είμαι έτοιμος να κάνω τα επόμενα βήματα. Και είμαι πολύ αισιόδοξος».
Τι σε στεναχωρεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο; «Είμαι απογοητευμένος. Την περασμένη Κυριακή στη Λάρισα έπαιξα για πρώτη φορά στην ενδεκάδα του Ηρακλή και ο πατέρας μου ήρθε να με δει. Στο γκολ που έβαλα πανηγύρισε και ως πατέρας για τον γιο του και ως φίλαθλος του Ηρακλή. Έπεσαν επάνω του καμιά δεκαριά και τον χτύπησαν, έχασε το κινητό του, τα γυαλιά του. Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: