Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Βραδιά αποφάσεων για Μπαλάφα…

Ο Σωτήρης Μπαλάφας είναι αυτός που θα επιλέξει αν θα μείνει στον ΠΑΟΚ ή αν θα αποδεχθεί την πρόταση του Πανιωνίου. Οι διοικούντες του «Δικεφάλου» δεν τον πιέζουν και απλά περιμένουν την απόφασή του.

Βραδιά αποφάσεων για Μπαλάφα…
Το παιχνίδι με την Ξάνθη ήταν το τελευταίο του Σωτήρη Μπαλάφα, με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ή μήπως όχι; Για την ακρίβεια, μετά και το σημερινό παιχνίδι, ο 24χρονος μέσος, κέρδισε το δικαίωμα να αποφασίσει ο ίδιος, αν θα μείνει στον ΠΑΟΚ ή θα αλλάξει φανέλα.

Αυτό το μήνυμα, πήρε μετά και το παιχνίδι, που τελείωσε πριν από λίγη ώρα. Ο Μπαλάφας είναι αυτός, ο οποίος θα αποφασίσει, σταθμίζοντας δεδομένα, αν και συνεχίσει τη σεζόν στην Τούμπα ή θα μετακομίσει από τη Δευτέρα στη Νέα Σμύρνη. Από τον ΠΑΟΚ δεν του ασκείται καμία απολύτως πίεση…
Ο Μπαλάφας έχει στα χέρια του μία πολύ καλή πρόταση από τον Πανιώνιο, ο οποίος του προσφέρει πάνω κάτω, το συμβόλαιο, που έχει με τον ΠΑΟΚ και την ευκαιρία να έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Η πρόταση της ομάδας της Νέας Σμύρνης είναι πραγματικά πολύ καλή με την υποσημείωση, ότι πρέπει να αποφασίσει άμεσα αν θα τη δεχτεί ή όχι.
Από την άλλη, στη μέση είναι και το συναίσθημα. Ο Μπαλάφας, που έχει συμπληρώσει 90 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ στην μεγάλη κατηγορία, μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στην Τούμπα και το ερώτημα είναι αν θα προτιμούσε να μείνει, έστω κι αν γνωρίζει ότι δεν θα έχει πολλές συμμετοχές, ειδικά μετά και την απόκτηση του Αρίας.
Η απόφαση είναι δύσκολη για τον Μπαλάφα και ίσως την πάρει μέχρι και σήμερα το βράδυ…
Αν η σημερινή ήταν όντως η τελευταία του εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ, ο 24χρονος μέσος θα φύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις. Πριν το παιχνίδι, όταν έγινε μία συζήτηση, είπε και στον Χάβο, ότι αν τον χρησιμοποιήσει, θα δώσει ότι έχει και δεν έχει. Ο Μπαλάφας το έκανε στα λίγα λεπτά, που έπαιξε και από δική του προσπάθεια, προήλθε και το γκολ της νίκης…
Πηγή: Paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: