Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Τα φώτα στο Τορίνο

Το derby d' Italia της Κυριακής ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Ίντερ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Σέριε Α. Η "Μεγάλη Κυρία" παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για μια θέση στην τετράδα, ενώ η ανανεωμένη με τον Λεονάρντο, Ίντερ, θέλει να μείνει στο "κόλπο" του τίτλου.

Η νίκη έχει χαρακτηριστεί "μονόδρομος" στο στρατόπεδο της Γιουβέντους, που προέρχεται από το 3-1 επί της Κάλιαρι στη Σαρδηνία, ενώ παραμένει αήττητη τα 3 τελευταία χρόνια απέναντι στους "νερατζούρι" στο Τορίνο. Οι πρωταθλητές από την άλλη, έχουν μπροστά τους έναν αγωνιστικό "Γολγοθά", ο οποίος ξεκινάει από το derby d'Italia και συνεχίζεται μέχρι το τέλος του μήνα με τις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Φιορεντίνα, Σαμπντόρια και τον αγώνα του Champions Legue με την Μπάγερν.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις, με μεγάλο ενδιαφέρον για την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η πρωτοπόρος Μίλαν υποδέχεται την Πάρμα 3 μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με την Τότεναμ κι ενώ προέρχεται από δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και νιώθει "καυτή" την ανάσα της Νάπολι.

Οι "παρτενοπέι", πάντως, έχουν δύσκολη αποστολή στο "Ολίμπικο" κόντρα στη Ρόμα, που θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς για να μη χάσει την επαφή της με τις πρώτες θέσεις.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:

Σάββατο 12/2
Μίλαν-Πάρμα
Ρόμα-Νάπολι

Κυριακή 13/2
Παλέρμο-Φιορεντίνα
Κάλιαρι-Κιέβο
Μπάρι-Τζένοα
Μπρέσια-Λάτσιο
Κατάνια-Λέτσε
Τσεζένα-Ουντινέζε
Σαμπντόρια-Μπολόνια
Γιουβέντους-Ίντερ

Δεν υπάρχουν σχόλια: