Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

"Μάχη" το ντέρμπι με την Ίντερ

O Τζιόρτζιο Κιελίνι τόνισε τη σημασία της νίκης για τη Γιουβέντους στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Ίντερ. Η "Μεγάλη Κυρία" υποδέχεται τους "νερατζούρι" για την 25η αγωνιστική της Σέριε Α σε ένα μεγάλο παιχνίδι, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πορεία των δύο ομάδων στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ειδικά για τη Γιουβέντους, το προσεχές derby d'Italia είναι "ματς ζωής και θανάτου" αν θέλει να παραμείνει "ζωντανή" στη διεκδίκηση μίας θέσης στην τετράδα. "Δεν χρειάζεται να το κρύψουμε, ένα ματς απέναντι στην Ίντερ είναι μια μεγάλη μάχη. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για μας, τον σύλλογο και τους φιλάθλους, αλλά επίσης και για τη βαθμολογία", είπε ο Κιελίνι, ο οποίος έχει μετατοπιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, τόσο στη "Γιούβε", όσο και στην Εθνική Ιταλίας:

"Είμαι πάντα στη διάθεση του προπονητή και δεν έχω πρόβλημα να αγωνιστώ ως αριστερό μπακ. Ο καθένας κάνει τα πάντα για την ομάδα. Είμαστε σίγουροι ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και θα βγούμε για να νικήσουμε", πρόσθεσε σχετικά ο διεθνής άσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: