Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΗΡΑΚΛΗΣ-Στο πλευρό των παικτών

Να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της ΠΑΕ Ηρακλής κάλεσε τους φιλάθλους της ομάδας και ο Ερασιτέχνης. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΓΣ Ηρακλής, οι φίλοι της ομάδας καλούνται να προμηθευτούν εισιτήρια για τα επόμενα εντός έδρας ματς του «γηραιού», προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά την «κυανόλευκη» ΠΑΕ.
Η ανακοίνωση του ΓΣ Ηρακλή αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ καλεί τους κυανόλευκους φιλάθλους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και να ενισχύσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα με την παρουσία τους και την αγορά εισιτηρίου στους επόμενους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.
Ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ έχει αποδείξει έμπρακτα στο πρόσφατο παρελθόν ότι με τη μαζικότητα, την μαχητικότητά και  το απαράμιλλο πάθος του για την υπεράσπιση της κυανόλευκης ιδέας μπορεί και διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στη πορεία της ομάδας και στην υπερνίκηση των όποιων εμποδίων παρουσιάζονται ή μπαίνουν από τον οποιονδήποτε.
Τώρα για μία ακόμη φορά θα συμπαρασταθεί   αγοράζοντας εισιτήρια για τους υπόλοιπους αγώνες, άσχετα με την κατοχή ή όχι διαρκείας, και θα ενισχύσει οικονομικά την ομάδα αποτελώντας τον αιμοδότη της και το εχέγγυο στη δύσκολη γι' αυτήν συγκυρία.
Με ΜΟΝΑΔΙΚΟ συμπαραστάτη τον υπερήφανο κόσμο του και με παρακαταθήκη την ένδοξη ιστορία του ο ΗΡΑΚΛΗΣ μας θα κερδίσει και αυτή τη μάχη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: