Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Νικουλάε: "Μάντσεστερ Σίτι η... Καβάλα"

Ο Μάριους Νικουλάε παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του όπου υποστήριξε ότι η Καβάλα είναι η... Μάντσεστερ Σίτι της Ελλάδας.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρουμάνος φορ στο "Prosport.ro":

-Μάριους, ποια είναι η πρώτη σου εντύπωση από την Ελλάδα: «Παίζουν πολύ δυνατά εδώ, που να δείτε τι σημάδια μένουν στα πόδια. Αλλά δεν έχω πρόβλημα, αφού αυτού του είδους το παιχνίδι μου αρέσει. Μετά έρχονται οι οπαδοί, οι άνθρωποι είναι τρελοί. Κάνουν τα πάντα για την ομάδα τους, αν δεν του αρέσει κάτι, αναλαμβάνουν δράση».

-Τί εννοείς; «Να σας πω για τους οπαδούς του Πανιωνίου. Η ομάδα είχε κάποια στιγμή τον καλύτερο αγωνιστικό χώρο στη χώρα και ο πρόεδρος της ΑΕΚ ήθελε να παίξει η ομάδα του εκεί ένα ματς, επειδή δεν ήταν διαθέσιμο το γήπεδό της. Ξέρετε τί έκαναν; Μπήκαν νύχτα στο γήπεδο με φτυάρια και έσκαψαν τρύπες παντού. Αυτό τα λέει όλα».

-Στην Καβάλα όμως το κλίμα μοιάζει ήσυχο. «Σωστά, εμείς έχουμε ησυχία. Είναι ήσυχη και η πόλη, δεν είναι δυνατόν να ήταν διαφορετικά στο γήπεδο».

-Η ομάδα σου είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος. Ποιοι είναι οι στόχοι σας; «Είναι μια καλή σεζόν μέχρι στιγμής. Στόχος μας είναι να μπούμε στα πλέι οφ. Μέχρι στιγμής αυτός είναι ο σκοπός μας, αν και είναι δύσκολο να ξεπεράσεις Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Αυτοί οι τύποι έχουν λεφτά, χωρίς αστεία...».

-Τι θα σήμαινε για την Καβάλα να βγει Ευρώπη; «Η Καβάλα είναι κάτι σαν τη Μάντσεστερ Σίτι. Είναι μια μικρή ομάδα με λεφτά, η οποία θέλει να πετάξει έξω τους "μεγάλους"».

Δεν υπάρχουν σχόλια: