Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Εκτός αποστολής ο Σηφάκης!

Οριστική είναι πλέον η είδηση της μη συμμετοχής του Μιχάλη Σηφάκη στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας τερματοφύλακας συνέχισε να νιώθει ενοχλήσεις και πόνο στην γάμπα με αποτέλεσμα να κριθεί ανέτοιμος για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, πόσο μάλλον από την στιγμή που ακολουθεί το ευρωπαϊκό ματς με την Μάντσεστερ Σίτι. Την θέση του Μιχάλη Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια του Άρη θα πάρει ο Μάρκος Βελλίδης, με τον νεαρό τερματοφύλακα να νιώθει από κάθε άποψη έτοιμος να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο που θα έχει στην αυριανή αναμέτρηση.
Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώθηκε με τον Γιάννη Μιχαλήτσο να ανακοινώνει και την αποστολή, την οποία απαρτίζουν 20 ποδοσφαιριστές. Πιο συγκεκριμένα σε αυτήν βρίσκονται οι: Βελλίδης, Χουάνμα, Νέτο, Βανγκέλι, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Τόχα, Φατί, Μενδρινός, Κόκε, Οριόλ, Πρίττας, Μπομπαντίγια, Σακάτα, Τσέζαρεκ, Μίσελ, Πορτίγια, Ντανίλο, Τσεζνάουσκις, Καστίγιο.
Εκτός αποστολής έμειναν οι: Σηφάκης, Παπαζαχαρίας, Κατίδης, Οικονομόπουλος, Αγτζίδης, Μπουγαίδης, Κασναφέρης, Αραβίδης. Κουλουχέρης, Αγγελούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: