Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Με κορυφή τον Σαλπιγγίδη

Mε αλλαγές στην ενδεκάδα θα παραταχθει ο ΠΑΟΚ στην Νέα Σμύρνη θέλοντας να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη με την νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ουσιαστικά ο Δικέφαλος θα παραταχθει με 4-5-1 , και ο σχηματισμός θα είναι 4-4-1-1 με τον Σαλπιγγίδη στην κορυφή της επίθεσης. Ο Μουσλίμοβιτς έχοντας χάσει τις προπονήσεις ολόκληρης της εβδομάδας το πιθανότερο είναι ν α βοηθήσει προερχόμενος από τον πάγκο της ομάδας, καθώς σήμερα το μεσημέρι έφτασε στην Ελλάδα.

Ο Χαλκιάς θα είναι ο τερματοφύλακας της ομάδας με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Τσιρίλο και Μαλεζά. Ο Ετό θα μετακομίσει στην θέση του δεξιού μπακ με τον Σαβίνι να παίζει αριστερά.  Ουσιαστικά θα αλλάξει η αμυντική γραμμή της ομάδας σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις..

Στην μεσαία γραμμή δεν θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις από την στιγμή που Τσουκαλάς και Γκαρσία θα αναλάβουν να κρατήσουν κοντά τις γραμμές της ομάδας. Στα άκρα της επίθεσης θα βρεθούν ο Βιεϊρίνια μαζί με τον Λίνο και ο Ιβιτς θα είναι πίσω από τον προωθημένο Σαλπιγγίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: