Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Για το σερί η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει τη 17η συνεχόμενη νίκη της στην Πριμέρα Ντιβισιόν κόντρα στη Χιχόν εκτός έδρας. Οι "μπλαουγκράνα" αντιμετωπίζουν τη Σπόρτινγκ στο "Μολινόν", ένα ακόμη γήπεδο από το οποίο αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να περάσουν αλώβητοι.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος δε θα έχει στη διάθεσή του τον Κάρλες Πουγιόλ, μετράει 10 νίκες σε ισάριθμες εκτός έδρας αναμετρήσεις και με 61 βαθμούς έναντι 54 της Ρεάλ είναι το "αφεντικό" στην υπόθεση-τίτλος.

Η Μπαρτσελόνα αγωνίζεται το Σάββατο, ενώ μία μέρα μετά η Ρεάλ έχει επικίνδυνη αποστολή στη Βαρκελώνη κόντρα στην Εσπανιόλ. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες, αλλά γενικότερα στη φετινή σεζόν έχει παρουσιάσει αξιόλογη εικόνα.

Η Ρεάλ δεν έχει άλλο... δρόμο από την κατάκτηση των τριών βαθμών στο "Μόνζουικ", όπου στις 4 τελευταίες της "επισκέψεις" έχει πανηγυρίσει 3 φορές.

Δύσκολα παιχνίδια έχουν και η Βιγιαρεάλ με τη Βαλένθια στη "μάχη" της τέταρτης θέσης, καθώς το "κίτρινο υποβρύχιο" φιλοξενείται από τη Λα Κορούνια στο "Ριαθόρ", ενώ οι "νυχτερίδες" κοντράρονται στη Μαδρίτη με την Ατλέτικο, που "καίγεται" για τη νίκη.

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν:

Σάββατο 12/2
Ατλέτικο-Βαλένθια
Χιχόν-Μπαρτσελόνα
Σανταντέρ-Σεβίλη

Κυριακή 13/2
Έρκουλες-Σαραγόσα
Μάλαγα-Χετάφε
Λεβάντε-Αλμερία
Σοσιεδάδ-Οσασούνα
Λα Κορούνια-Βιγιαρεάλ
Εσπανιόλ-Ρεάλ

Δευτέρα 14/2
Μαγιόρκα-Μπιλμπάο

Δεν υπάρχουν σχόλια: