Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Παναγούλιας: «Ξυπνούν αναμνήσεις»

Εν όψει του μεγάλου ντέρμπι μεταξύ του Άρη και του Ολυμπιακού, ο παλαίμαχος άσος των «κιτρίνων», Αλκέτας Παναγούλιας μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του Νίκου Πετρουλάκη.
Ο 77χρονος παρότι ζει πλέον στην Αμερική, δεν ξεχνάει την πατρίδα του και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις συνθήκες ενός τέτοιου παιχνιδιού. Μάλιστα με λίγο… παράπονο τόνισε ότι θα ήθελε να βλέπει περισσότερους Έλληνες αθλητές στην Super League:
«Όταν αναφερόμαστε σε παιχνίδι Άρης – Ολυμπιακός, ξυπνούν στο μυαλό μου πολλές αναμνήσεις. Αναμνήσεις γεμάτες όνειρα… Πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ιστορικές ομάδες». Στη συνέχεια σε αντίστοιχη ερώτηση για το αν έχει αλλάξει καθ’ όλου το ελληνικό πρωτάθλημα όλα αυτά τα χρόνια τόνισε: «Με δυσαρεστεί το γεγονός ότι πλέον στις περισσότερες ομάδες, αγωνίζονται ξένοι ποδοσφαιριστές. Θα ήθελα να βλέπω περισσότερους Έλληνες. Πάντως σίγουρα σε σχέση με τα παλιότερα χρόνια, τα μεγάλα ονόματα του εξωτερικού έρχονται πιο εύκολα στην Ελλάδα». Όσον αφορά το ιστορικό παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι τόνισε: «Πρόκειται για ένα μεγάλο παιχνίδι, κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Θα είναι μεγάλη επιτυχία αν ο Άρης καταφέρει να προκριθεί». Τέλος, γνωστοποίησε ότι το Πάσχα θα επιστρέψει για λίγες μέρες στα πάτρια εδάφη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: