Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Έφεση για Μιραλάς

Χωρίς τον Κέβιν Μιραλάς θα αντιμετωπίσει τον Άρη ο Ολυμπιακός, αφού ύστερα από υπόδειξη της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ και ανακοίνωση της Superleague ο Βέλγος είναι τιμωρημένος με 2 αγωνιστικές και όχι με 1 για την αποβολή στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Έφεση κάνει ο Ολυμπιακός.

Ο Βέλγος άσος εμφανίζεται στο ποινολόγιο της Superleague με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στο σημαντικό παιχνίδι της Θεσσαλονίκης.

Ο 23χρονος, ο οποίος είχε αποβληθεί στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ με απευθείας κόκκινη αρχικά είχε διαρρεύσει πως θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική.

Όπως φαίνεται η αρμόδια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε τον παίκτη με με δύο αγωνιστικές, προφανώς γιατί ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα έγραψε πως ο Βέλγος αποβλήθηκε για "απόπειρα βιαιοπραγίας σε αντίπαλο παίκτη". Σε αυτή την περίπτωση η τιμωρία είναι δύο αγωνιστικές και όχι μία.

Το θέμα είναι γιατί ο Ολυμπιακός δεν ενημερώθηκε για την τιμωρία του παίκτη καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε όλη την εβδομάδα τα πλάνα του με τον Μιραλάς στο αρχικό σχήμα!

Από τον Ολυμπιακό τονίζουν πως είχαν λάβει ενημέρωση πως ο παίκτης θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική καθώς πρόκειται για απώθηση και ακόμα περιμένουν την επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ.

Το έγγραφο από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με την τιμωρία του Μιραλάς στάλθηκε την Παρασκευή 12.30 στην Superleague και μέχρι τις 16.00 κανείς δεν είχε ενημερωθεί στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ερυθρόλευκοι αρχικά νόμιζαν ότι δεν προλαβαίνουν καν να κάνουν έφεση, την οποία πάντως υπέβαλαν στην ΕΠΟ και θα εκδικαστεί το Σάββατο το πρωί, για να μάθουμε εν τέλει, αν ο Μιραλάς θα παίξει ή όχι εναντίον του Άρη! Μοιάζει με θέατρο του παραλόγου, αλλά έτσι όπως τα κατάφερε η πειθαρχική επιτροπή της Ομοσπονδίας ...καλείται να τα ξεμπλέξει, λίγες ώρες πριν από την σέντρα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: