Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

«Παροξυσμός» στον Άρη και για το ντέρμπι!

Ο κόσμος του Άρη δεν… ζει μονάχα για το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι. Προηγουμένως υπάρχει αυτό με τον Ολυμπιακό και σε αυτό επικεντρώνεται τη δεδομένη χρονικά στιγμή.
Χθες ανακοινώθηκε το «sold out» για τον αγώνα της Τρίτης και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ανάλογη εξέλιξη και για τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους». Αυτό τουλάχιστον προδιαθέτει η κίνηση των εισιτηρίων αυτές τις τρεις μέρες που βρίσκονται σε κυκλοφορία. Ήδη οι σύνδεσμοι έχουν διαθέσει στα μέλη τους χιλιάδες «κομμάτια», ενώ και η ζήτηση στο ArisMobile είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Χθες, οι υπάλληλοι του καταστήματος εξυπηρέτησαν εκατοντάδες φίλους του Άρη που έσπευσαν να προμηθευτούν το «μαγικό» χαρτάκι. Σήμερα η κίνηση αναμένεται να είναι μεγαλύτερη… ενώ το καλό… ντου θα γίνει αύριο, λίγες ώρες πριν τον αγώνα.
Εκατό εισιτήρια για Σίτι
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ εξασφάλισε εκατό εισιτήρια για τον εντός έδρας Ευρωπαϊκό αγώνα του ΑΡΗ με τη Μάντσεστερ Σίτυ, τα οποία θα διατίθενται από τα γραφεία της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ καθημερινά 10:00-21:00, μέχρι την ημέρα του αγώνα ή μέχρι εξάντλησής τους ως εξής:
Πενήντα εισιτήρια για τις πενήντα πρώτες νέες εγγραφές (ένα εισιτήριο για κάθε νέα εγγραφή) και πενήντα εισιτήρια για όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ (ένα εισιτήριο για κάθε μέλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: