Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ποινές σε τέσσερις ΚΑΕ

Με χρηματικό πρόστιμο τιμώρησε ο Αθλητικός Δικαστής τις ΚΑΕ, Παναθηναϊκός, Περιστέρι, Ηλυσιακός και Κολοσσός. Πιο συγκεκριμένα στις δύο πρώτες επιβλήθηκαν ποινές για τη ρίψη κροτίδων στην μεταξύ τους αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική στο «Α. Παπανδρέου». Τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών της καλείται να… πληρώσει ο Ηλυσιακός για το ματς με τον Ηρακλή στο κλειστό των Ιλισίων, ενώ ο Κολοσσός τιμωρήθηκε με πρόστιμο για τον αγώνα με την Καβάλα στο Βενετόκλειο.

Αναλυτικά:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Για ρίψεις κροτίδων και καπνογόνου εκτός αγωνιστικού χώρου, πρόστιμο 2.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με το Περιστέρι της 6-2-2011.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Για ρίψεις κροτίδων και ενός καπνογόνου εκτός αγωνιστικού χώρου, πρόστιμο 1.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό της 6-2-2011.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ

1. Απαλλάσσει την Α.Ο Κολοσσός Ρόδου ΚΑΕ από την κατηγορία για υβριστική συμπεριφορά του γενικού αρχηγού της κ. Μιχάλη Μπράτιτσης προς τον Γ΄ διαιτητή του αγώνα, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την Καβάλα της 5-2-2011,
2. Απαλλάσσει τον κ. Μπράτιτση Μιχάλη γενικό αρχηγό της Α.Ο. Κολοσσός Ρόδου από την κατηγορία της υβριστικής συμπεριφοράς κατά του Γ΄ διαιτητή του αγώνα και
3. Επιβάλλει στην Α.Ο. Κολοσσός Ρόδου ΚΑΕ για απρεπή συμπεριφορά (φτύσιμο) κατά του Γ΄ διαιτητή του αγώνα, πρόστιμο 1.000,00€, για τον ως άνω αγώνα.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Για ομαδικά υβριστικά συνθήματα τα οποία δεν είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 1.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον Ηρακλή της 5-2-2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια: