Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - “Υπάρχει πανικός στην ομάδα”

Ο Τάκης Λεμονής έδωσε σήμερα συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και επεσήμανε ότι υπάρχει στην ομάδα ένα πρόβλημα στην αυτοσυγκέντρωσης που δημιουργεί πανικό όταν κάτι στραβώνει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Λεμονή:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, καθώς πρέπει να βρούμε τρόπο να τον αντιμετωπίσουμε. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή επιθετική γραμμή, αλλά για μένα ο πιο κρίσιμος παίκτης του, είναι ο Γκαρσία. Ωστόσο, όλα τα ματς είναι το ίδιο για εμάς. Ίσως πάρουμε κάποιο παιχνίδι που δεν υπολογίζει κανένας. Δυστυχώς οι απώλειες βαθμών από ομάδες ίδιας δυναμικότητας, κυρίως στην έδρα μας, μας έχει στοιχίσει».

Για την ήττα από τον Εργοτέλη: «Σημαντικό ρόλο στο να χάσουμε το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, έπαιξε η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Υπάρχει ένας πανικός στην ομάδα και προσπαθούμε να κάνουμε κάτι με αυτό».

Για τα αγωνιστικά του πλάνα, για το αν προλάβει ο Μήτρογλου να αγωνιστεί αλλά και για τον Κουμορτζί: «Οι πιθανότητες να αγωνισθεί ο Μήτρογλου είναι 50-50 και τα πάντα θα κριθούν στη σημερινή προπόνηση. Θέλω να ξεκαθαρίσω επίσης, ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από τον Κουμορτζί που δεν πήρε μεταγραφή. Ο Βαρό είχε προβλήματα και δεν νομίζω να παίξει. Είχαμε δηλώσει τον Κοντοέ να εκτίσει την ποινή του, όμως, δυστυχώς τα πράγματα ήρθαν ανάποδα και οι λύσεις που έχω είναι περιορισμένες. Με τις αναποδιές που έχουν έρθει στην ομάδα, εγώ είμαι αυτός που πρέπει να δώσω δύναμη στους παίκτες μου».

Για τον Πρελ: «Ο Μάχο έχει πέντε κάρτες και σε περίπτωση που φτάσει στις επτά, τότε δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί, οπότε θα μέναμε χωρίς τερματοφύλακα. Ο Πρελ είναι μια πολύ καλή περίπτωση γκολκίπερ και έχει σπουδαίο βιογραφικό». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: