Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Καλύτερα ο Μάχοπ

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα από τον Λουίς Μάχοπ, για τον Γιώργο Παράσχο. Ο Καμερουνέζος παίκτης ήταν καλύτερα την Παρασκευή και φάνηκε να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στον προσαγωγό. Αυτό σημαίνει πως ο παίκτης θα δοκιμάσει να προπονηθεί το Σάββατο και αν τα καταφέρει, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.
Επίσης, ο Γιώργος Κυριαζής είναι καλύτερα, καθώς ο ερεθισμός στο γόνατο υποχώρησε και προπονήθηκε κανονικά. Ο παίκτης τέθηκε στη διάθεση του Παράσχου για το ματς με τους Αρκάδες και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή των «κυανόλευκων». Αντιθέτως, οι Ηλιάδης και Σζοτ θα μείνουν εκτός αποστολής, καθώς για μια ακόμα ημέρα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, όπως και ο Κατσικάς, ο οποίος θα υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης προσθίου χιαστού αριστερού γόνατος την ερχόμενη εβδομάδα.
Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε αρκετή τακτική και η προετοιμασία του «γηραιού» θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με προπόνηση στις 11:00 στη Μίκρα. Μετά το τέλος της, ο Παράσχος θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
* Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής: «Ένα πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου στην διάθεσή τους, θα έχουν οι φίλοι του ΗΡΑΚΛΗ για τον αγώνα της μεθεπόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό Βόλου. Αυτό αποφασίστηκε στη σημερινή σύσκεψη ασφαλείας, που πραγματοποιήθηκε στην έδρα διεξαγωγής της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Συνολικά, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν στην διάθεσή τους 1.000 εισιτήρια των 20 ευρώ, για τις θύρες 31 - 46 του Σταδίου, που αντιστοιχούν στο πέταλο των φιλοξενουμένων, ενώ διευκρινίστηκε από τη γηπεδούχο πλευρά ότι, αν προκύψει ζήτημα μεγαλυτέρων αναγκών σε εισιτήρια, θα χορηγηθούν επιπλέον των χιλίων.
Τα 500 από τα εισιτήρια των Ηρακλειδέων θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τα προμηθευθούν οι μετέχοντες στην οργανωμένη εκδρομή με λεωφορεία, κατόπιν απαίτησης της αρμόδιας Αστυνομικής Διεύθυνσης. Τα υπόλοιπα 500 θα διατίθενται πριν τον αγώνα, από εδικό εκδοτήριο, πλησίον του πετάλου των φιλοξενουμένων.
Την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκπροσώπησε στη σύσκεψη ο Υπεύθυνος Ασφαλείας, κ. Λαυρέντης Αργυρόπουλος και την γηπεδούχο πλευρά οι κ.κ. Χαράλαμπος Ψάρρας και Αντρέας Κικιλιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: