Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Xωρίς Μήτρογλου με ΠΑΟΚ

Έτοιμος για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ,  είναι ο Πανιώνιος που θα τα δώσει όλα για τη νίκη, με τον Λεμονή να μην έχει στην διάθεση του τον Κώστα Μήτρογλου. Ο Έλληνας τεχνικός  είδε τον νεαρό ποδοσφαιριστή να μην είναι έτοιμος λόγω του τραυματισμού οτυ στο ματς της Εθνικής με τον Καναδά και αποκλείστηκε από την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς.  

Κατα τα άλλα, μέχρι σήμερα δεν έχει έρθει απάντηση για το θέμα του Κρικβέλια. Ο ποδοσφαιριστής συμμετέχει στην αποστολή αλλά δεν θα αγωνισθεί εφόσον δεν έχει έρθει το Δ.Α.Π. του απο την  ΕΠΟ. 

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν είναι στην αποστολή λόγω του τραυματισμού του στον αγώνα της Εθνικής. Σήμερα προσπάθησε να κάνει ατομικό πρόγραμμα αλλά τελικά δεν κατέστη δυνατό να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει. Επίσης ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Λάτκα, ο οποίος είναι τιμωρημένος με κάρτες και ούτως ή άλλως δεν αγωνίζεται αύριο. Τιμωρημένοι με κάρτες είναι επίσης οι Κοντοές , Κουμορτζί.

Η αποστολή των «κυανέρυθρων» για τον αγώνα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, είναι η εξής: Μάχο, Παναγόπουλος, Μπάλαμπαν, Κούκετς, Τσότσαλιτς, Ριέρα, Αναστασόπουλος, Γουνδουλάκης, Σιόβας, Όμο, Κρικβέλια, Σαλαλί, Γκαλίτσιος, Σβέρκος, Γιόνσον, Σάμαρης, Πούπο, Κούρντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: