Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Δοκίμασε «Σάλπι» και «Μούσλι»

Τα λάθη δεν επιτρέπονται στον επαναληπτικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να τα περιορίσουν σε σημαντικό βαθμό. Ο Χάβος αποφάσισε να μη ρισκάρει και να παρατάξει τους απόλυτα έτοιμους για το «Λουζνίκι».
Τα λάθη αλλά και τα ρίσκα που πήραν την Πέμπτη (17/2) στον ΠΑΟΚ ήταν πολλά και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Ο επαναληπτικός με τους Μοσχοβίτες πλησιάζει και στον Δικέφαλο αποφάσισαν οι επιλογές να είναι πιο νορμάλ, για να μπορέσει η ομάδα να κοιτάξει στα μάτια τους Ρώσους και να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σε σχέση λοιπόν με το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα, θα έχουμε σημαντικές αλλαγές στο δεύτερο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο «Λουζνίκι». Στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, ο Μάκης Χάβος δοκίμασε ένα σύστημα πιο επιθετικό, 4-4-2 με τον Μουσλίμοβιτς δίπλα στον Σαλπιγγιδη.
Κάτω από δοκάρια ήταν ο Κρέσιτς, στα αριστερά ο Λίνο, στα δεξιά ο Σνάουτσνερ και στο κέντρο της άμυνας οι Κοντρέρας-Τσιρίλο. Σε θέση αμυντικού μέσου δίπλα στον Πάμπλο Γκαρσία επέστρεψε ο Τσουκαλάς. Στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής ήταν ο Βιεϊρίνια και στο δεξί ο Ελ Ζαρ, ενώ η δυάδα της επίθεσης αποτελούνταν από Σαλπιγγίδη και Μουσλίμοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: