Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Χάνει τη ρεβάνς ο Χαλκιάς

Με μια πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η σύντομη προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον σημαντικό αγώνα ρεβάνς που θα δώσει την Τρίτη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο 36χρονος τερματοφύλακας, Κώστας Χαλκιάς δεν συμμετείχε ούτε στη σημερινή προπόνηση, καθώς το οίδημα στον δικέφαλο του προκαλεί μία ενόχληση. Έτσι κρίθηκε καλύτερο να μην ταξιδέψει καν στη Μόσχα. Στη θέση του θα παίξει ο Κρέσιτς, ενώ στον πάγκο θα βρίσκεται ο Κουτζαβασίλης.
Την ίδια ώρα, ο Βιτόλο έκανε σήμερα ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους. Θα ταξιδέψει στη Μόσχα κι εκεί θα αποφασιστεί αν θα παίξει. Ο φόβος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι ότι ο συνθετικός τάπητας του Λουζνίκι, δημιουργεί άλλου είδους επιβάρυνση, ειδικά σε έναν ποδοσφαιριστή ταλαιπωρημένο και χωρίς πολλές προπονήσεις στα πόδια του.
Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης (σε συνθετικό γήπεδο για καλύτερη προετοιμασία), ο Χάβος ανακοίνωσε τους 20, που θα πετάξουν αύριο το πρωί για τη Μόσχα. Αυτοί είναι οι Κρέσιτς, Κουτζαβασίλης, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Βιεϊρίνια και Βιτόλο.
-15 βαθμούς στη Ρωσία
Την ίδια ώρα, οι Ρώσοι γνωστοποίησαν το αυριανό πρόγραμμα. Στις 17.30 είναι προγραμματισμένη η προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Λουζνίκι, ενώ στις 18.00 θα δώσουν συνέντευξη τύπου ο Μάκης Χάβος κι ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.
Αύριο το πρωί στη Μόσχα, ο ΠΑΟΚ θα βρει θερμοκρασία -15 βαθμούς Κελσίου, ενώ τη μέρα του αγώνα, η μετεωρολογική υπερησία προβλέπει θερμοκρασία από -16 μέχρι -25 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: