Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Επιστροφή στις νίκες

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μπιλμπάο και θέλει να "ξεχάσει" τα δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Μετά την ισοπαλία με τη Χιχόν και την ήττα από την Άρσεναλ στο πρώτο παιχνίδι για τους "16" του Champions League, οι "μπλαουγκράνα" φιλοξενούν την Αθλέτικ στο "Καμπ Νου" την Κυριακή (20/2) με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος πιθανότατα θα έχει τον Βίγια στη διάθεσή του, βρίσκεται στο +5 από τη Ρεάλ στη "μονομαχία" της Πριμέρα Ντιβισιόν και δεν έχει περιθώρια για απώλεια βαθμών κόντρα στην Μπιλμπάο, που απέσπασε δύο ισοπαλίες από τους Καταλανούς στο Κύπελλο.

Η Ρεάλ φιλοξενεί το Σάββατο τη Λεβάντε στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", όπου επίσης το "τρίποντο" είναι μονόδρομος. Η ομάδα του Μουρίνιο θέλει να κρατηθεί "ζωντανή" στο "κόλπο" του τίτλου και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Η "βασίλισσα" θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Ίκερ Κασίγιας, τη θέση του οποίου θα πάρει πιθανότατα ο Αντόνιο Άνταν.

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής ανοίγει με τον αγώνα Βαλένθια-Χιχόν στο "Μεστάγια", όπου οι "νυχτερίδες" έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη που θα τις διατηρήσει στην τρίτη προνομιούχο θέση της βαθμολογίας.



Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν:

Σάββατο 19/2
Βαλένθια-Χιχόν
Ρεάλ-Λεβάντε
Σαραγόσα-Ατλέτικο

Κυριακή 20/2
Χετάφε-Σανταντέρ
Βιγιαρεάλ-Μάλαγα
Αλμερία-Λα Κορούνια
Οσασούνα-Εσπανιόλ
Σεβίλη-Έρκουλες
Μπαρτσελόνα-Μπιλμπάο

Δευτέρα 21/2
Σοσιεδάδ-Μαγιόρκα

Δεν υπάρχουν σχόλια: