Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Tenorio - Στοίχημα ...

Επιμέλεια - Tenorio.

Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα.


Τεράστιο το πρόγραμμα τού Σαββατοκύριακου, με όχι ιδιαίτερα πολύ καλά ζευγαρώματα καί αποδόσεις που να ελκύουν την στήλη.Εμείς θα κάνουμε την προσπαθειά μας καί όπου μας βγάλει.Έχω την εντύπωση πως αυτήν την περίοδο καί τετραπλή να παίξουμε πάλι από έξω θα βγούμε.Δεν μασάμε, αγωνιστές είμαστε, καί δεν το βάζουμε κάτω όσες καί ανάποδες να έρθουν.




Πάμε ευθύς αμέσως να δούμε τι υπάρχει γιά σήμερα.


Lens - Sochaux  (1)

Τραγική παρουσιάζεται στα εκτός έδρας παιχνίδια η Sochaux, από της χειρότερες ομάδες στην κατηγορία μακριά από το σπίτη της.Mετρά 1 μόλις νίκη σε 11 παιχνίδια, με 9 ήττες καί μία ισοπαλία.Η γενική της φόρμα δεν είναι καλή  μιάς καί μετρά 5 ήττες στα τελευταία 6 μάτς.

Πολύ μεγαλύτερη η ανάγκη βαθμών για την γηπεδούχο Lens, πού αν θέλει να μην έχει περιπέτειες με τν παραμονή της στη κατηγορία. Μπορει να τα καταφέρει καθώς δείχνει να είναι σαφώς σε καλύτερη αγωνιστική φόρμα σε σχέση με την Sochaux.Εντός έδρας η Lens μετρά 1 μόλις ήττα στα τελευταία 8 παιχνίδια.

Στα σύν γιά εμάς πού θα επιλέξουμε Lens είναι καί η παράδοση μεταξύ των δύο αντιπάλων.Σε 10 αναμετρήσεις ανεξαρτήτου έδρας, η Lens μετρά 8 νίκες 1 ισοπαλία καί μόλις 1 ήττα., με απολογισμό τερμάτων 20/7.

Επιλογή ο άσος της Lens σε απόδοση (2,20)



Germinal - Kortrijk  (1)

Bαθμολογικά βολεμένη φαίνεται να είναι η Kortijk, η οποία δεν δείχνει να διεκδικεί κάτι από την ζωή της.Δεν είναι σε καθόλου καλή φόρμα , αφού μετρά 4 ήττες στα τελευταία 5 παιχνίδια, μάλιστα η 3 ήττες είναι σερί.

Η Germinal όχι ότι καί αυτή κάνει παπάδες αλλά όσο να ναι βρίσκεται κάπως σε πιό καλή αγωνιστική κατάσταση.Έχει άμεση την ανάγκη της νίκης καθώς είναι μία ανάσα από την πρώτη ομάδα πού πέφτει.

Θα ρισκάρουμε στην ανάγκη βαθμών πού έχει η Germinal καί θα επιλέξουμε το άσο σε απόδοση (2,20)


Zaragoza - Atletico Madrid  (1)

Τα μαύρα της τα χάλια έχει στην κυριολεξία η Atletico , κατήφορος χωρίς αρχή καί τέλος.4 σερί ήττες αυτό τα λέει όλα για το πόσο χάλια είναι.Δεν έχω να πω κάτι άλλο για την Atlético τα έχουμε πεί χιλιάδες φορές, δεν την έχω σε καθόλου εκτίμηση.

Η Zaragoza κάνει προσπάθεια για να αποφύγει από της χαμηλές θέσεις, καί με εξαίρεση την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής γενικώς το παλεύει το θέμα.

Σε κακό χάλι η Atletico, μεγαλύτερη η ανάγκη των βαθμών για την Zaragoza , θα επιλέξουμε τον άσο σε απόδοση (2,70). Καί ο θεός βοηθός όταν μπλέκεται στην υπόθεση καί η Atlético.



Racing Club - Boca Juniors  (2)

Nίκη ναι μέν στο ξεκίνημα για την Racing, αλλά τραγική η είδηση του πολύ σοβαρού τραυματισμού τού καλύτερού της παίκτη καί ηγέτη Moreno, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης περίπου για 6 μήνες.Οδυνηρή ήττα στην πρεμιέρα για την Boca, η οποία άρπαξε εντός έδρας μάλιστα μιά ξεγυρισμένη 4άρα από την Godoi Cruz.

Έχω σαν αρχή τα μεγαθήρια να τα παίζω σχεδόν πάντα σε τέτοιες αποδόσεις, τελείως διαφορετικό παιχνίδι αυτό καί η Boca θεωρώ πως έχει τα φόντα να περάσει με νίκη.

Χωρίς πολλά θα έχριζα φαβορί την Boca.Στις επιλογές μου το διπλό σε απόδοση (2,50)



Chivas Guadalajara - Pachuca   (1)

Δεν παρουσιάζουν κάτι το σπουδαίο καί οι δύο ομάδες, σε λίγο καλύτερη κατάσταση δείχνει να είναι η Chivas.Πρώτη νίκη έπειτα απο αυτήν της πρεμιέρας γιά την Pachuca πού δεν έθελξε θα λέγαμε με την αγωνιστική της παρουσία.

Βασικά εδώ γουστάρω την Chivas είναι από της ομάδες που συμπαθώ στο Μεξικό.Θεωρώ πως έχει τον πρώτο λόγο γιά την νίκη, καθώς εντός έδρας όχι ότι καί είναι κάτι σούπερ αμάν, αλλά μεταμορφώνεται προς το καλύτερο ως προς την αγωνιστική της συμπεριφορά σε σχέση με τα εκτός.Αυτό μού είπε καί ο φίλος μου ο Rodrigo από το Μεξικό πού μιλήσαμε εχτές, εντός η εικόνα της είνα καλύτερη, άντε να δούμε.

Επιλογή ο άσος της Chivas σε απόδοση (2,15)




Στη σούμα, σε σύστημα με ζητούμενα : Lens - Germinal - Zaragoza - Boca Juniors - Chivas Guadalajara.




Kαλά να είστε, καλά να περνάτε , τα σέβη μου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: