Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Το μυαλό στο Περιστέρι

Στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στρέφεται η προσοχή τεχνικής ηγεσίας και παικτών στον Άρη. Οι «κίτρινοι» γνωρίζουν πως η αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, όσον αφορά στην προσπάθεια που κάνουν για κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.
Ο Γιάννης Μιχαλήτσος προσπαθεί να τονίσει στους ποδοσφαιριστές του πως πρέπει να βγάλουν από το μυαλό τους τον επαναληπτικό αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι για το Europa League, καθώς η αναμέτρηση του Περιστερίου είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Ο Άρης δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών και καλείται να φύγει από την Αθήνα με το ροζ φύλλο αγώνα, που θα του δώσει και την απαραίτητη ψυχολογική τόνωση για τη ρεβάνς με τους «πολίτες». Ο Μιχαλήτσος δεν υπολογίζει για τον αγώνα της 23ης αγωνιστικής στους Φατί, Μίσελ και Κόκε.
Το 4-2-3-1 αναμένεται να διατηρηθεί, με τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια και τους Ρονάλντο και Λαζαρίδη στο κέντρο της άμυνας. Οι Βανγκέλι και Νέτο θα αγωνιστούν στα άκρα της άμυνας, με τους Πρίττα και Πορτίγια να παίρνουν θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ως αμυντικοί μέσοι. Οι Τόχα, Σακάτα και Καστίγιο θα αγωνιστούν στη μεσοεπιθετική γραμμή, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Μπομπαντίγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: