Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Είναι πολλά τα λεφτά... UEFA!

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Κάρλο Αντσελότι και ο ομόλογός του στην Αρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, άσκησαν κριτική για τις «τσουχτερές» τιμές των εισιτηρίων στον τελικό του Champions League που θα διεξαχθεί φέτος στο Γουέμπλεϊ.
Το γεγονός αυτό μεταφέρει ακόμα μεγαλύτερη πίεση στην UEFA, που δουλεύει μαζί με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας πάνω στο θέμα και έρχεται λίγο μετά τις δηλώσεις του εκπροσώπου της Ομοσπονδίας Φιλάθλων Ποδοσφαίρου, Μάικλ Μπράνσκιλ, που είχε χαρακτηρίσει τις τιμές ως «απόλυτα εξοργιστικές και προκλητικές».
«Είναι πάρα πολλά λεφτά. Η UEFAθέλει να βγάλει χρήματα, όμως αυτό είναι υπερβολικό. Ελπίζω ότι η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα χαμηλώσει τις τιμές, αλλά δεν νομίζω ότι θα το κάνει», ανέφερε ο Αντσελότι, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Βενγκέρ, που θεωρεί ότι τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου θα πρέπει τα εισιτήρια να είναι σε ποσά που θα «αντέχουν» οι οπαδοί.
Η απάντηση της UEFA στις κριτικές ήταν πως οι τιμές των εισιτηρίων αυξήθηκαν ελάχιστα σε σχέση με τον περσινό τελικό στο «Μπερναμπέου». Να σημειωθεί ότι τα φθηνότερα εισιτήρια είναι στις 176 λίρες και τα ακριβότερα φτάνουν ακόμα και τις 326!

Δεν υπάρχουν σχόλια: