Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Έστειλε τον Φάμπρεγας να πάρει τη φανέλα του Μέσι!

Όντας μικρός, άπειρος και με το μοναδικό θράσος που τον διακρίνει, να είναι αυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ο Τζακ Γουίλσιρ παραμένει χαμηλών τόνων και απόλυτα ντροπαλός σαν άνθρωπος. Αυτός, είναι και ο λόγος που μετά τη νίκη (2-1) της Άρσεναλ επί της Μπαρτσελόνα στο «Έμιρεϊτς», έστειλε τον Φάμπρεγας να ζητήσει τη φανέλα του Μέσι!

Ο 19χρονος μέσος των «κανονιέρηδων» που υποστηρίζει ότι οι τελευταίες εβδομάδες είναι οι καλύτερες της ζωής του, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό, φροντίζει να κρατάει χαμηλά το κεφάλι του, να δουλεύει και να μην παρασύρεται από τις συνεχείς… ωδές του Τύπου στο πρόσωπό του. Όπως… αποκαλύφθηκε μέσω του twitter, όπου αυτός και ο Σεσκ Φάμπρεγας διατηρούν ενεργούς λογαριασμούς, ο Γουίλσιρ ζήτησε από τον συμπαίκτη και αρχηγό του να πάρει τη φανέλα από τον Μέσι, επειδή ο ίδιος ντρεπόταν να μιλήσει στον Αργεντινό σούπερ σταρ!

Μάλιστα, όχι μόνο πήρε τη φανέλα του μικρού «μάγου» της Μπαρτσελόνα, αλλά και αυτή του Τσάβι, όπως έγινε γνωστό μέσω της δημοφιλούς ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, αφού ο νεαρός Άγγλος ανάρτησε φωτογραφία με τον πατέρα του και τους δυο τους να κρατούν τα… αναμνηστικά από το παιχνίδι με τους «μπλαουγκράνα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: